Tablette kitap okumak istiyorum ama dogru duzgun bir uygulama bulamadim android 4.1 jelly bean kullaniyorum uygulama onerecek var mi ?
Tablette kitap okumak istiyorum ama dogru duzgun bir uygulama bulamadim android 4.1 jelly bean kullaniyorum uygulama onerecek var mi ?
APP Store den bulabilirsin yada bunun ile ilgili bir çok forum oralara bakabilirsin.
tabletin markasına göre bulundurdukları programlar ve sürümlerde değişiyor
kendi kullandığın programın farklı sürümleri güncelleştirmelerine bakmanı
öneririm fakat başka program yüklemek istiyorsan
dediğim yerden bakmanı öneririm.
Duygu Aldiko Book Reader en iyisi, .epub uzantılı kitap dosyaları bulman yeterli. PDF uzantılı dosyaları da açıyor ancak çoğu tam ekran olmuyor. EPUB uzantılı olanlar sorunsuz çalışıyor
Hayır oynamadımGüzel mi, deneyim
Bu arada internette e-kitap araştırması yaptın mı bilmiyorum ama forum sitelerinde paylaşılan epub kitaplar berbat derecede. Türkçe karakter desteği çoğunda yok, ı yerine i, ü yerine u falan kullanılmış çoğunda. Sayda düzeni, başlık düzeni denen bir şey zaten yok. Bu yüzden kaliteli epub bulmak zor.
nakkal.net sitesinde orjinal epub kitaplar paylaşılıyordu ben oradan indiriyordum. Oradaki kitaplarda hiç sorun yok gayet kullanışlı, ama 1 ay önce falan site kullanıma kapandı sanırım o sitenin açılmasını bekleyip oradan indirebilirsin kitaplarıYa da idefix.com da orjinal epub kitaplar satılıyor, oradan satın alabilirsin
Aldiko Book Reader'ı yüklediysen elimdeki birkaç kitabı gönderebilirim sana
Bu siteye da bakabilirsin
Foruma üye olmana gerek yok! Facebook hesabınla yorumlarını bekliyoruz!