Tek kitap bulabildim malesef Yabancı-Albert Camus :) İndirmişim ama okumadım da bu kitabı :)
Yazdırılabilir görünüm
Tek kitap bulabildim malesef Yabancı-Albert Camus :) İndirmişim ama okumadım da bu kitabı :)
Bilgisayara indirebiliyoruz galiba tabletten indiremiyorum.gökberk'den alıntı:Tek kitap bulabildim malesef Yabancı-Albert Camus :) İndirmişim ama okumadım da bu kitabı :)
Cok saol indiririm daha sonra.
Ben linki düzgün kopyalayamamışım kusura bakma :)duygu95'den alıntı:Bilgisayara indirebiliyoruz galiba tabletten indiremiyorum.
Cok saol indiririm daha sonra.
Bu link çalışıyor olmalı artık Yabancı-Albert Camus :)
Ben de dikkat etmiyorum :)
Kitabi indirdim.Tabletten okumasi nasil bakalim ;)
Sen bu kitabi nerden indirmistin ? Ne kadar bu kitaplarin fiyati ucretsiz olanlari var mi ? :)
Ben bu kitabı nakkal.net ten indirdim, o sitede ücretsiz orjinal kalitesinde kitaplar var ama site bir süredir kapalı :)duygu95'den alıntı:Ben de dikkat etmiyorum :)
Kitabi indirdim.Tabletten okumasi nasil bakalim ;)
Sen bu kitabi nerden indirmistin ? Ne kadar bu kitaplarin fiyati ucretsiz olanlari var mi ? :)
idefix.com/ekitap adresinde ise kitaplar etiket fiyatı üstünden epub olarak satılıyor :)
Tamam saol.
Kitap okuma olayi cok iyiymis.
Test filanda cozebiliyor muyuz acaba :)
;);) Mustafa Yağcı'nın PDF kitaplarını tablete at, Adobe Reader ile aç, üstteki seçeneklerden kalem işaretine tıkla ve çözmeye başla, ama parmakla rahat olmuyor bir de dokunmatik kalem bulman lazım ;);)duygu95'den alıntı:Tamam saol.
Kitap okuma olayi cok iyiymis.
Test filanda cozebiliyor muyuz acaba :)
Kalem var bende ama pdf de cozmek nasil olur bilmem.:)gökberk'den alıntı:;);) Mustafa Yağcı'nın PDF kitaplarını tablete at, Adobe Reader ile aç, üstteki seçeneklerden kalem işaretine tıkla ve çözmeye başla, ama parmakla rahat olmuyor bir de dokunmatik kalem bulman lazım ;);)
Baska bir uygulama buldum cok iyi mobilsoru diye bi uygulama var. Tavsiye ederim yayinlarin sorulari var.
Evet güzel düşünmüşler ama yayınlar ücretliymiş :)duygu95'den alıntı:Kalem var bende ama pdf de cozmek nasil olur bilmem.:)
Baska bir uygulama buldum cok iyi mobilsoru diye bi uygulama var. Tavsiye ederim yayinlarin sorulari var.
Zombiewood'u indiriyorum bakalım nasılmış :)