Merhaba arkadaşlar öncelikle şuanda derdimi anlatıcak ciddi bir site bulmanın mutluluğunu yaşıyorum.Öncelikle ben mezun bir öğrenciyim OKS'de puanımın iyi derecede düz lise hatta birkaç tane anadolu lisesine yetmesine rağmen bazı aksilikler ve birazda cahillik sonucu meslek lisesine gittim.Okuduğum meslekten nefret ettim 4 sene boyunca sevmediğim okula gittim yazları stajlarımı istemeyerek yaptım her kalktıgım sabah küfür ettim.İlk sene kazanamadım daha doğrusu ciddiyede almadım sınavı neyse çok uzatmıcam hep yatarak sınıf gectım sımdı mezunum ve aklım basıma geldı alt yapım yok ama önumde uzun oldugnu düşündüğüm bi süre var MATEMETİĞİ gerçekten seviyorum ama yapamıyorum bunun sebebi lisede pek dersini görmemem alt yapım yok ama çok cabalıycam lisedeki tembelliğim hala sürüyo ders çalışmak istemiyorum kazanmak istiyorum ama çalışmak istemiyorum haftaya interneti kapatıcam internet olmaınca daha çok çalışırım diye düşünüyorum ama burdaki arkadaslara ve hocalara sorum sudurkı NASIL SAATLERCE DERS ÇALIŞIYOSUNUZ,NASIL KENDINIZE PLANLAR YAPIYOSUNUZ,MATEMATİĞİ ÇALIŞIRKEN Bİ TAKTİĞİNİZ VAR MI ,KENDİNİZİ SOSYAL HAYATTAN NASIL SOYUTLAYABİLİYOSUNUZ,ÖRNEK VERİYORUM BİZE FONKSİYONLAR KONUSUNDA BİR SÜRÜ KURALLAR ÖĞRETİYOLAR Bİ ARKADASIM VAR MATEMATİĞİ İYİ ONA Bİ SORU GÖSTERİYORUM KENDİSİ İNS MÜH. OKUYO O O KADAR KURALI Bİ KENARA KOYUP BÖLMEYLE SORUYU ÇÖZÜYO VE BANA DİYOKI ÖNEMLİ OLAN NE YAPICAĞINI GÖRMEK BUNU NASIL BASARIYOSUNUZ doğrusunu söylemek gerekirse ben sadece içimi dökmek istedim teşekkürler BU KONUYU SABIRLA OKUYUP TAVSİYEDE BULUNUCAKLAR OLURSA İNANIN BANA TAVSİYELERİNİZİ CİDDİYE ALIP UYGULUYACAĞIM