Elif.2011 04:43 27 Eki 2012 #1
İyi geceler arkadaşlar , Uyku tutmadı stresten

Malum
kpss sonuçları açıklandı.
Mat'dan soru yapamadım hiç... Sonuç mu , vasat :65,8. Yinede kendime haksızlık yapmak istemiyorum... ev , bebek ki elime kitap bile aldırmadı.
Ben önlisans mezunu olarak 2014
kpss ye hazırlanmak istiyorum. Belkide bunun sayesnde
mat. korkumuda bir kenara bırakırım inşallah... Benm sizlerden öğrenmek istediğim yani tavsiyelerinizi beklediğim konu şu.
Matematiğe 6.sınıftan başlamak istiyorum , hangi yayınevinin kitabını almalıyım.1 yılımı sadece
mat. için ayırdım. günlük hafta içi 2 saat hafta sonu 3 saat vakit ayırabilirim ders için. Nasıl bir yoldan gitmeliyim. Şunuda bekirtmek istiyorum ki yapabildiğim sadece 4 işlem... Biraz motivasyona ve desteğe ihtiyacım var. aslında her daim elimin altında bir sınıf öğretmeni de var

. yani ben sordukça eşim bana gerekli yardımı yapar ama başlangıcı nasıl yapmalıyım. 2014 benm için çok önemli ki işe bile girmeyi düşünmüyorum...
svsmumcu26 12:06 27 Eki 2012 #2
ilk öncelikle merhaba , işe matematiği severek başliyacaksınız başka yolu yok.kolay kitap arıyorsanız güvenderden başlayın - kartezyen - zafer yayınları şeklinde devam edin.ama bunalmayın yavaş yavaş ilerleyin 6.sınıftan başlamak mantıklımı bilmiyorum ama 9dan başlasanız daha iyi edersiniz diye düşünüyorum.
Elif.2011 13:05 27 Eki 2012 #3
Tşkler yorumun için , 6. sınıftan başlamak istememin nedeni şu :
mat. da zorda başlayıp yılmak istemiyorum. 4 işlem biliyorum ve 9. sınıf ta konu anlatımlarında ayrıntıya girmiyorlar . Öğrenciler ayrıntıyı biliyormuş gibi hareket ediyorlar.
svsmumcu26 13:25 27 Eki 2012 #4
evet haklsıınız.orta okul konularına anafen yay.güzeldir aslında ondan bakabilirsiniz aynı şekilde fdd vs.de güzeldir.Elimizden geldiğince yardımcı olacağız size...Allah kolaylık versin.
sinavkizi 13:31 27 Eki 2012 #5
Hoş geldiniz hanımefendi,
branşınız ne üzerine acaba, alandışı derslerin etkisi azaltılmıştı da epey, yani ki size kaç matematik lazım?
Elif.2011 13:45 27 Eki 2012 #6
Ben grafikerdim

ama 2 yılımı
kpss önlisans sınavına çalışarak geçireceğim. Bu yıl sadece matematik çalışmayı düşünüyorum. Sınavda
mat. sorusu yapamadım hiç. Gerçi 2 tane soruya cvb verebilirmişim ama dikkatsizlikten kaçırdım onları

Hoşbulduk , tşkler bu arada ...
sinavkizi 13:49 27 Eki 2012 #7 Ben grafikerdim

ama 2 yılımı
kpss önlisans sınavına çalışarak geçireceğim. Bu yıl sadece matematik çalışmayı düşünüyorum. Sınavda
mat. sorusu yapamadım hiç. Gerçi 2 tane soruya cvb verebilirmişim ama dikkatsizlikten kaçırdım onları

Hoşbulduk , tşkler bu arada ...
matematik için güzel bir süre ayırmışsınız, iyi bir başlangıcınız olacak. Matematik sizin çoğunluğunu cevaplamanız gereken bir ders mi, doğru mu anladım? Kaç soruda kaç net yapmalısınız en az, bunu bilirsek sorularda size vereceğimiz detaylar da değişkenlik gösterir.
Elif.2011 13:52 27 Eki 2012 #8
30 soru var en az 15 net yapmalıyım ki iyi puan alıp iyi bir yere at*****m. Çok önemli
mat benim için

hem onuda geçtim , kızıma ileride
mat için hep babası mı yardım edecek. Öğrenmeliyim illaki. Bugün kitap bakmaya gideceğim.
sinavkizi 14:00 27 Eki 2012 #9
anlıyorum. sırf
mat-1 öyleyse. geometri de var sanırım onda da yapılmayacak sorular yok, çalıştıkça ufak ufak halledersiniz çözmek istediğiniz kadarını..
Elif.2011 18:25 27 Eki 2012 #10 Mat 1 çalışacağım sadece ama ilk önce hangi konulardan başlamalıyım , bunun hakkında pek bilgim yok , Hangi konulardan başlamam gerekir sizce ?