MatematikTutkusu.com Forumları

3+1 Edebiyat

İlk  1 2
gökberk - ait kullanıcı resmi (Avatar) gökberk 18:52 18 Eyl 2012 #11
ya biz edebiyattan kaçıyoruz mf seçiyoruz bunlar daha da arttırıyorlar saçmalık.

yalnız kafama takılan şe yburda neden 4 ders değil
Okulunun adı ne?

kcancelik 18:58 18 Eyl 2012 #12
Alan kavramı kalksa bile edebiyat, felsefe, uluslararası ilişkiler dersinin bu kadar çok sayıda tutulması mantıklı değil Dediğiniz gibi genel kültür düzeyinde olması yeterli olurdu

Rehberlik ile görüşmeniz sonucunda değişen bir şey oldu mu?
Maalesef değişen bir şey olmadı, az önce yazdığım cevabı aldık.

gökberk - ait kullanıcı resmi (Avatar) gökberk 19:13 18 Eyl 2012 #13
Maalesef değişen bir şey olmadı, az önce yazdığım cevabı aldık.
Peki teşekkürler

duygu95 - ait kullanıcı resmi (Avatar) duygu95 19:30 18 Eyl 2012 #14
Nasil bir sistem bu sasiyorum. Bi de ogrenciler niye dershaneye gidiyor, dershaneyi kapatacagiz diyorlar. Neden gidiyor cok acik degil mi okulda isimize yarar dersleri gormek yerine zaman olduruyoruz sorumlu olmadgimiz derslerle bizi bunaltiyorlar bizim de 3 saat edebiyat dersimiz var bu sene 12. Sinifiz bi de bunla ugrasacagiz.

gökberk - ait kullanıcı resmi (Avatar) gökberk 19:31 18 Eyl 2012 #15
Nasil bir sistem bu sasiyorum. Bi de ogrenciler niye dershaneye gidiyor, dershaneyi kapatacagiz diyorlar. Neden gidiyor cok acik degil mi okulda isimize yarar dersleri gormek yerine zaman olduruyoruz sorumlu olmadgimiz derslerle bizi bunaltiyorlar bizim de 3 saat edebiyat dersimiz var bu sene 12. Sinifiz bi de bunla ugrasacagiz.
Çok haklısın, o 3 saatte edebiyat işlemek yerine sınava yönelik çalışma yapsan çok daha yararlı olurdu..

dimar - ait kullanıcı resmi (Avatar) dimar 23:22 18 Eyl 2012 #16
+100.000

İlk  1 2
Üst Forum
Anasayfa
Yukarı Standart Görünüm