1. #11

    Grubu
    Moderatör
    İş
    11. sınıf
    evet , ben de onu söylüyorum ya (Aslında 3ümüzde aynı şeyden bahsediyoruz.) Biz , zor mu zor bir kaynak arıyoruz.İşte gereksizyorumcu hocam piyasa da öyle kitaplar bulmak bir hayli zor arkadaş isim istemiş ben de söylüyorum.zafer yayınları var , fem var.ikisini al yavaş yavaş çöz.bence öyle çok soru çözcem diye kasma matematikte istediğin kadar soru çöz,eğer çözülen soruda kaliteyoksa osorulardan bir hayır gelmez.zor , kaliteli sorular üzerinde odaklanmak gerekir diye düşünüyorum.

  2. #12

    Grubu
    Moderatör
    İş
    Diğer
    yorumum direkt size yönelik değildi tüm öğrenciler için yazmıştım. arkadaşlarınızın kaç kitabı ne sürede bitirdiği önemli değil. lütfen "son düzlükteki yarış atı psikolojisi" ne kendinizi kaptırmayın. sizi sınava zor sorular hazırlamaz. gireceğiniz sınav altı üstü üniversite sınavı ne kadar zor sordukları hepimizin malumu. elinizde ortalama sorular içeren bi kaynak varsa ve siz tüm konuları sindire sindire tamamlamışsanız sınava hazırsınız demektir. gerisi daha çok hızlı ve az "basit hata" ile soruları çözme alanında kendinizi geliştirmenize kalıyor. (basit hatadan kastım bildiğiniz halde soruda işlem, okuma, algılama hatası vs yaparak soruyu kaçırmanız)
    yok ben çok zor sorular alanında kendimi geliştirmek istiyorum böylece daha başarılı olacağımı düşünüyorum, zamanım da var diyorsanız olimpiyat sorularına kafa yorabilirsiniz, ufkunuz açılır.

    istediğimi tam manasıyla buraya aktarabilmek için uzun bişeyler yazmam gerekecek o yüzden şimdilik burada kesiyorum. belki uygun bi zamanda toparlayıp daha uzun yazarım.

  3. #13

    Grubu
    Kıdemli Üye
    İş
    Üniversite
    Alıntı thepain99'den alıntı Mesajı göster
    teşekkür ederim kardeşim baktımda gerçekten güzel kitapalra benziyorlar ama bu kitaplar kırtasiyelerde bulamam galiba internetten sipariş vermem gerekiyor
    Büyük kitapevlerinde bulunuyor, oralardan alabilirsin

  4. #14

    Grubu
    Kıdemli Üye
    İş
    12. sınıf
    Alıntı thepain99'den alıntı Mesajı göster
    Arkadşlar ben bu sene 11. sınıfa geçtim kısaca bahsedeyim okulumuz anadolu lisesi her sene 15 20 arası tıp çıkmakta ve ilk 8 taneside iyi tıp bende iyi bir tıp kazanmak istiyorum malum okul kaliteside çok önemli sizin kullandığınız bildiğiniz önereceğiniz kaynak kitap varsa sevinirim türkiyede ilk 2 bin ile 3000e gireceğim tarzdan bende kullanıyorum bi kaçtane örneğin formül palme birey ve fem kullanıyorum yinede size sormak istedim.lütfen öğrenciye bağlı vs yorumlar yapmazsanız sevinirim sorular seçici olsun ve zor olsun dediğim gibi
    SAL , FSAL ? hangi okuldasın merak ettim (:


 
2 sayfadan 2.si BirinciBirinci 12

  1. Bu yazıyı beğenerek
    destek
    verebilirsiniz

    Foruma üye olmana gerek yok! Facebook hesabınla yorumlarını bekliyoruz!

Benzer konular

  1. Geometri konusunda yardım edin :( :(
    cagrik bu konuyu Lise Matematik forumunda açtı
    Cevap: 3
    Son mesaj : 01 Ara 2015, 14:20
  2. Kaynak Önerisi
    cagrik bu konuyu 9. sınıf matematik soruları forumunda açtı
    Cevap: 2
    Son mesaj : 17 Oca 2015, 18:41
  3. video indirme konusunda yardım bekiyorum
    arslan bu konuyu Eğlence forumunda açtı
    Cevap: 4
    Son mesaj : 14 Haz 2012, 23:41
  4. Lise 2 Eşit Ağırlık Kaynak Kitap
    Ezgi. bu konuyu Sohbet forumunda açtı
    Cevap: 5
    Son mesaj : 26 Eyl 2011, 22:20
  5. excel konusunda yardım lütfen
    paradoks12 bu konuyu Pc forumunda açtı
    Cevap: 11
    Son mesaj : 10 Şub 2011, 16:24
Forum Kullanım ve Gizlilik Kuralları