Benim daha çok mesaja ihtiyacım var anlaşılan. Millet 5000-8000 diyor, bende 300 tanecik var. :)
Yazdırılabilir görünüm
Benim daha çok mesaja ihtiyacım var anlaşılan. Millet 5000-8000 diyor, bende 300 tanecik var. :)
Dalga geçiyoruz işte ;) Kıdemli üye olmuşsun ya ona bak sen :)kcancelik'den alıntı:Benim daha çok mesaja ihtiyacım var anlaşılan. Millet 5000-8000 diyor, bende 300 tanecik var. :)
sen dalga geçmeye devam et, yarın parmaklarını taşlara vurursungökberk'den alıntı:Dalga geçiyoruz işte ;)
ösym ile temas halindeyiz mesaj sayınıza göre ek puan verecekler.
yakında mesaj pazarı kurulacak burda :)
"Gel vatandaş gel. Batan geminin mesajları bunlar. Tanesi 5 kuruş."
Hocam bu mesaj bana kaç puan kazandırdı? :)gereksizyorumcu'den alıntı:sen dalga geçmeye devam et, yarın parmaklarını taşlara vurursun
Biz bu saçları değirmende ağartmadık :)kcancelik'den alıntı:Benim daha çok mesaja ihtiyacım var anlaşılan. Millet 5000-8000 diyor, bende 300 tanecik var. :)
Duygunun çok mesajı var, onlar ucuza gitsin hocam :)MatematikciFM'den alıntı:yakında mesaj pazarı kurulacak burda :)
"Gel vatandaş gel. Batan geminin mesajları bunlar. Tanesi 5 kuruş."
Bir de ben 1 yıl ara verdim. Ara vermeseydim , valla 8000 i geçmiştim.
OLur mu, o mesajlar altın değerinde.gökberk'den alıntı:Duygunun çok mesajı var, onlar ucuza gitsin hocam :)
10 soru sormak steyen bedelini ödiycek :)
(Ucu bana da dokunuyor accık :) )
Okulda verdiğimiz özel dersleri de saydırabiliyor muyuz? :Dgereksizyorumcu'den alıntı:sen dalga geçmeye devam et, yarın parmaklarını taşlara vurursun