https://img534.imageshack.us/img534/...at04092012.jpggereksizyorumcu'den alıntı:mesaj sayısında 1. olmuşsun, meyve veren ağaç taşlanır.
Hocam siz de ikincisiniz, ne yapmalı :)
Yazdırılabilir görünüm
https://img534.imageshack.us/img534/...at04092012.jpggereksizyorumcu'den alıntı:mesaj sayısında 1. olmuşsun, meyve veren ağaç taşlanır.
Hocam siz de ikincisiniz, ne yapmalı :)
7000 mesajla sınırlayalım.gereksizyorumcu'den alıntı:mesaj sayısında 1. olmuşsun, meyve veren ağaç taşlanır.
Kalan mesajlarını idareli kullansın :)
listede sınavkızı 6.
7 ayda 2300 mesaj çok fazla.
Nota verelim kendisine :)
Anladım şimdi ;) ;)gereksizyorumcu'den alıntı:mesaj sayısında 1. olmuşsun, meyve veren ağaç taşlanır.
Hocam yapmayın,8000 olursa :) 1.500 mesaj nedir ki, bi çırpıda biter ;)MatematikciFM'den alıntı:7000 mesajla sınırlayalım.
Kalan mesajlarını idareli kullansın :)
1500 değil ki, 461 :)duygu95'den alıntı:Hocam yapmayın 1.500 mesaj nedir ki, bi çırpıda biter ;)
;) ;) hahaha neden ben 8000 olarak algılıyorumsa neyse 8000 olursa yaklaşık 1500 işte ;) ;)MatematikciFM'den alıntı:1500 değil ki, 461 :)
zor soru çözene daha çok puan verelim. soruyu yanlış çözenden puan silelim. hatta sağ üst köşede puan satın al diye buton olsun, isteyen bastırsın parayı puan alsın doya doya yanlış çözme hakkı olsun.duygu95'den alıntı:Ozenli bir sekilde cozenlere puan veeilir. Cevap yannlis olsa bile emek verene hak ettigi puani vermek lazm :)
2. kimse kim boşver "sen bana odaklan". ilk önce 1. yi indirelim yerinden sonra adalet gelir zaten :)gökberk'den alıntı:Hocam siz de ikincisiniz, ne yapmalı :)
Hocam alemsiniz :)gereksizyorumcu'den alıntı:zor soru çözene daha çok puan verelim. soruyu yanlış çözenden puan silelim. hatta sağ üst köşede puan satın al diye buton olsun, isteyen bastırsın parayı puan alsın doya doya yanlış çözme hakkı olsun.
Sonunda hiçbirimizin mesajı kalmayacak forumda :)gereksizyorumcu'den alıntı:2. kimse kim boşver "sen bana odaklan". ilk önce 1. yi indirelim yerinden sonra adalet gelir zaten :)
;) Hocam 1. lik size yakışır buyrun sizin olsun ;)gereksizyorumcu'den alıntı:
2. kimse kim boşver "sen bana odaklan". ilk önce 1. yi indirelim yerinden sonra adalet gelir zaten :)
Oradaki sıralamayı değiştirelim yoksa mesajlarım tehlike de. ;) ;)