sinavkizi 21:37 09 Ağu 2012 #1
9-10-11-12. sınıf öğrencilerinin her biri kendi arasında olacak şekilde, çalıştıkları-bitirdikleri konuları, son netlerini paylaşabileceği; hem tatlı rekabet oluşturacak hem de hepimizi motive edecek ayrı bir bölümü olsa nasıl olur?
Furkan61 19:24 10 Ağu 2012 #2
Tadından yenmez derim.
sinavkizi 19:40 10 Ağu 2012 #3
Tadından yenmez derim.

Ben de öyle düşünüyorum, ama biraz rağbete ihtiyâcımız var.
kcancelik 19:59 10 Ağu 2012 #4
Moral bozucu olabilir ama.
sinavkizi 20:02 10 Ağu 2012 #5 Moral bozucu olabilir ama.

Herkes iyi yaparken kötü yapmak mı?
kcancelik 20:10 10 Ağu 2012 #6
Daha ziyade çözülen soru sayısını kastetmiştim.
Herkesin anlama düzeyi farklıdır, biri 400 soru çözer anlar, biri 1000 soru çözer anlar, biri derste anlar, bunları karşılaştıramayız.
Ama fikir bana da mantıklı geliyor.
İyi günler.
sinavkizi 02:05 11 Ağu 2012 #7 Daha ziyade çözülen soru sayısını kastetmiştim.
Herkesin anlama düzeyi farklıdır, biri 400 soru çözer anlar, biri 1000 soru çözer anlar, biri derste anlar, bunları karşılaştıramayız.
Ama fikir bana da mantıklı geliyor.
İyi günler.
Fikirlerin için teşekkür ederim 'Kcançelik', dediğim gibi biraz istek olması gerekiyor forumdan bu bölümün açılması için. Kontenjan mes'elesi. 
duygu95 02:13 11 Ağu 2012 #8
Sohbet bolumu niye var arkadaslar bu tarz sohbetler icin iste.
Herkesin calistigi kendinedir, baskalarinin tecrubelerini dinlemek motive edici olur ancak. Yoksa atiyorum ali 100 soru cozmus vah ben cozemedim diye sirf soru cozmek icin soru cozmeye calisirsak bu pek yararli olmaz. Ama dedigim gibi tecrubelerimizi paylasabiliriz mesela ben A konusunu anlamadim, ayse bunu cok iyi anlamis sorarim ne yapmis nasil calismis bu sekilde daha iyi olur.mesela forumda sinava girmis arkadaslarimiz var onlar da tecrubelerini paylasabilir.
sinavkizi 02:23 11 Ağu 2012 #9 Sohbet bolumu niye var arkadaslar bu tarz sohbetler icin iste.
Herkesin calistigi kendinedir, baskalarinin tecrubelerini dinlemek motive edici olur ancak. Yoksa atiyorum ali 100 soru cozmus vah ben cozemedim diye sirf soru cozmek icin soru cozmeye calisirsak bu pek yararli olmaz. Ama dedigim gibi tecrubelerimizi paylasabiliriz mesela ben A konusunu anlamadim, ayse bunu cok iyi anlamis sorarim ne yapmis nasil calismis bu sekilde daha iyi olur.mesela forumda sinava girmis arkadaslarimiz var onlar da tecrubelerini paylasabilir.
Benim istediğim de bu yönde, fakat sohbet bölümünde bunlar dağılmaz mı? Ayrı bir bölüm olsun diye teklif sundum.
tubicik 02:59 11 Ağu 2012 #10
sınav kızı sen dersaneyemi basladın hiç ortalarda görünmüysun tatlım..