MatematikciFM'den alıntı:
savaş,
bir konu hakkında eleştiri yapabilmek için, o konu hakkında yeteri kadar bilgiye sahip olmalısın. Sen olaya sadece kendi açından bakıyorsun. İşin iç yüzünü bilmeden, sadece öğretmenleri al aşağı ederek bu iş olmaz. Derler ya, "Bana gavur diyen, müslüman olsa bari." İki matematik sorusu çözmekle , bu konu hakkında , bu şekilde acımasız yorum yapma hakkına sahip olmuyorsun.
Şunu unutma, bir insanın yapabileceği , en basit iş eleştirmektir.
Öğretmenler, "mevcut şartlarda" öğretmen oluyor ve öğretmenlik yapıyor.
Sorumluluğu ve bilgi düzeyini, öğretmenlerin , öğrencilerden öğrenmeye ihtiyacı yok.
Saygıya davet ediyorum seni.
Ben kimseyi eleştirmedim , kendi yorumumu belirttim sadece ? Eğer konu öğretmenlere ait bir bölümde açılsaydı belirtmezdim zaten ! Acımasız yorum nerde onu da anlıyamadım ? Dikkatle okuyun , ben size laf mı atmışım , hayır!Ben sadece her şeyi eğitim sistemine bağlamayalım , yapmak istemeyen kişi en kıral eğitim sistemin de de yapar yazdım.Bunun neresi acımasızlık onu da anlamadım ? Evet , hocam çok haklısınız öğretmenler mevcut şartlarda öğretmen oluyor demişsiniz , bunu inkar mı etmişim hayır ? Bu öfke nerden geliyor orasını anlıyamadım bende ! Eğer bu sayfada bir kullanıcıysam yorum yapma hakkına da sahibim , kusura bakmayın ama kategoriye bakarsanız burası sohbet bölümü , kendi yorumumu damı belirtmemeliyim ? Eğer böyle bir kural varsa buyrun belirtin , aynı hata tekrarlanmaz!Ben gayet saygılıyım , buna da kuşkum yok zaten.Sanki kalkıp küfür etmişim , laf atmışım da ? Evet , çok haklısınız iki soru çözmekle yorum yapma hakkına sahip olunmaz demişsiniz , ama gereksiz yorumcu hocamında belirttiği gibi , 5 türkçe , sosyal , fen çözüp 1 matematik çözenin matematik öğretmenliği yaptığı bir coğrafya da yaşıyoruz ben bunu belirtmek istedim.