Özellikle sayısalcı arkadaşlarımın düşüncelerine bu dönemde çok ihtiyacım var...Pazartesi günü ders seçimi için beni ve annemi çağırdılar hangi bölümün derslerini seçeceğim hakkında karar vermek için ve ben çok kaygılıyım geleceğim konusunda...
Fen derslerinin ağırlıkta olduğu bir programla liseyi okumak istiyorum ama 9. sınıf fen derslerimi sorarsanız çok iyi düzeyde değil fiziğim 2,biyoloji ve kimyam 3Tatil başlayalı 1 hafta oldu ama şimdiden eksiklerimi kapatmaya başladım...Anadolu lisesine nasıl olsa girdim düşüncesiyle sanırım fazlaca serdim derslerimi ortaokulla kıyaslamayı sevmiyorum ama o zamanlar çalıştığım kadar bile çalışmadım diyebilirim daha fazla çalışmam gerekirken.Akılsızlığımın cezasını şimdi çekiyorum yıl sonu ortalamam gayet iyi bir puan ama sayısal derslerim yetersiz kaldığını düşündüğümden çalışmaya başladım..Seçim için gittiğimizde fen istiyorum diyeceğim,çalışıp elimden gelenin en iyisini yapacağım hocam diyeceğim ama bu puanla beni inşallah alırlar..Aldılar diyelim,düzenli çalışınca yapacağımdan eminim ama ya yapamazsam ya olmazsa diye şüpheye düşüyorum bir yandan da biyoloji ve kimyaya öylesine bir tutkum var ki o bölümlerde okumayı çok istiyorum.Sizce ne yapmalıyım? Yaz tatilimi nasıl değerlendirmeliyim? Fen seçmeli miyim? Sizden yorumlarınızı bekliyorum arkadaşlar...