Şimdi yaz tatiline girdik ve biraz dinlenmek istiyorum yani ve daha ygs geo.mat hiç başlamadım sizce ayın kaçında başlamam gerek yani temmuzcda mı yoksa haziranda başlamam gerekmi ...?
Şimdi yaz tatiline girdik ve biraz dinlenmek istiyorum yani ve daha ygs geo.mat hiç başlamadım sizce ayın kaçında başlamam gerek yani temmuzcda mı yoksa haziranda başlamam gerekmi ...?
Temmuz çok geç olmaz mı? Sonra Ramazan falan gelecek , oruçlu olursan çalışmakta zorlanabilirsin gündüzleri.
Haziranı değerlendirmek gerek, ama 1 hafta gibi bir süreyi avans görebilirsin kendine.
Sizleri çok seviyorum ♥
Evet haklısın , peki sen nezman başlayacaksın veya başladın mı..?
Herkesin kendi çalışma hızı vardır. Yani ben bunun senin kendin belirlemen gerektiğini düşünüyorum. Kimi bir dersi 2 saatte bitirirken kimi 12 saatte bitirir. Kendi hızını ve verimini göz önüne alarak karar vermelisin. Ayrıca oruçlu bir kimsenin çalışmakta zorlanması ve çok verimli çalışamadığını kabul etmiyorum. Hatta tam tersine daha iyi çalışabildiğini düşünüyorum. Bunun ispat yeri burası değil tabii kiYani sana tek tavsiyem erkenden bitir konuları sürekli tekrar yap diyeceğim. Fakat derste devamlılıkta önemli. Yani ne kadar dinlenirsen dinlen. Başladın mı hız kesme
Anladım çok teşekkürlerKarneleri alalım biraz daha dinlendikten sonra başlıyım ben
Bir an evvel başlasanız iyi olur. Geç kalmayın!
3 Tür Beyin Vardır:
Küçük Beyinler; İnsanları,
Orta Beyinler; Olayları,
Büyük Beyinler; Fikirleri
tartışır.
Foruma üye olmana gerek yok! Facebook hesabınla yorumlarını bekliyoruz!