MatematikTutkusu.com Forumları

Hangi kitaptan başlasam karar veremedim.

Melek12 - ait kullanıcı resmi (Avatar) Melek12 15:52 06 Nis 2012 #1
Mat-2 için 4 kitap belirledim. Ancak hangisinden başlasam karar veremiyorum. Sizce hangisinden başlayayım.

*Final
*Birey B
*Fem
*Karekök

Bu kitapları çözen arkadaşlar kitaplar hakkında kolay,orta veya gereksiz olan kitapları belirtirlerse onları eleyip yeni kitap almayı düşünüyorum.

Ve gerçekten zor beni baya yoracak hatta üzecek bildiğiniz kitaplar var ise bunları da belirtirseniz sevinirim.

Şimdiden teşekkürler...

duygu95 - ait kullanıcı resmi (Avatar) duygu95 17:44 06 Nis 2012 #2
ODTÜ yayıncılık var onun kitapları çok iyi. Bence hepsinden çöz Bir konuyu birinden diğer konuyu birinden ya da her konuyu bütün kitaplardan teker teker çöz.

Melek12 - ait kullanıcı resmi (Avatar) Melek12 17:54 06 Nis 2012 #3
Önerin için teşekkür ederim Duygucum. Dediğin kitabı bulabilirsem inceleyeceğim.

duygu95 - ait kullanıcı resmi (Avatar) duygu95 17:56 06 Nis 2012 #4
Önerin için teşekkür ederim Duygucum. Dediğin kitabı bulabilirsem inceleyeceğim.
Bir şey değil. Ben YGS matematiğini aldım çok iyiydi, mat-2'nin de öyle olduğunu düşünüyorum.
Bir de bu yazdığın kitaplar içinden sadece Fem'in ve karakök'ün mat-2 sini çözdüm, bu ikisinden ise karekökten başla derim.

deryakavlak 18:33 06 Nis 2012 #5
Ygs için istiyorsan Karekök1-2 den başlayabilirsin.Kitapları kaliteli seviyorum ben 10-11 de de karekök çözdük Yazdıklarının hepsi kaliteli yayınlar.Karekök veya Fem başlangıç için iyidirKolay gelsiin

orkun44 - ait kullanıcı resmi (Avatar) orkun44 23:10 06 Nis 2012 #6
Soru bankası olarak içlerinde en zoru karekök yazdığın tüm kitapları çöz ama karekökü en sona bırak (en zoru o)
daha zoruna gerek yok diğer derslerle ilgilen

Melek12 - ait kullanıcı resmi (Avatar) Melek12 13:47 07 Nis 2012 #7
Ygs için istiyorsan Karekök1-2 den başlayabilirsin.Kitapları kaliteli seviyorum ben 10-11 de de karekök çözdük Yazdıklarının hepsi kaliteli yayınlar.Karekök veya Fem başlangıç için iyidirKolay gelsiin
Önerin için teşekkürler.

Soru bankası olarak içlerinde en zoru karekök yazdığın tüm kitapları çöz ama karekökü en sona bırak (en zoru o)
daha zoruna gerek yok diğer derslerle ilgilen

Önerin için teşekkür ederim. Biraz atraksiyon lazım hayatta. Ben sınava hazırlık mahiyetiyle değil çözerken eğlendiğim için çözmek istiyorum.

Üst Forum
Anasayfa
Yukarı Standart Görünüm