MatematikTutkusu.com Forumları

Ygs ne de çabuk gelir öyle..

||Nyks - ait kullanıcı resmi (Avatar) ||Nyks 22:06 11 Mar 2012 #1
Arkadaşlar sizin de fikrinizi almak istiyorum bir konuda.
Ygs'ye sayılı günler kala ben hala hangi dersten başlayacağım konusunda tedirginim.
(Yuh dediğinizi duyar gibiyim)
Aslında bu sorunu hallettim sanıyordum.
Güzel güzel giderken zaman sorunu yaşadım bugün ..Sonuç olarak yine kararsızlıklar .
Birçok kişinin yorumu kişiden kişiye değişir vs olucaktır yine ama .
Sayısalcı olup sözel de yapıyorsanız özellikle bir kafa karışıklığı yaratıyor bu durum..
Türkçe mesela..
Paragraf soruları sona mı bırakmak ortaya mı almak baştan mı kurtulmak..
Matematik deseniz aynı şekilde..

dimar - ait kullanıcı resmi (Avatar) dimar 22:08 11 Mar 2012 #2
en iyi yapabildiğin dersten başlaman moralini yükseltecektir bence, tabi bu fikir sadece , sen daha iyi bilirsin

gereksizyorumcu - ait kullanıcı resmi (Avatar) gereksizyorumcu 22:24 11 Mar 2012 #3
Buna kişiden kişiye değişir gibi cevaplar verilebilir ama siz yine de matematikten başlayın. kaynak gösteremeyeceğim bir istatistik bunun doğru olduğunu söylüyordu.

şahsi fikrim beni en çok zorlayan konudan başlayıp kendime göre en sağlam kafayla bu bölümü geçmek ama ben yine de denemeler dahil hiçbir sınavda biyoloji ya da tarihten başlamadım. oss ve oss denemelerinde hep matematik-fizik-kimya-biyoloji-türkçe-tarih-coğrafya-felsefe-pas geçilen sorular
sırasında yaptım

Faruk 22:25 11 Mar 2012 #4
Bence bir sayısalcı için en iyi yol Türkçe-Mat-Fen ondan sonra vakit kalırsa Sosyal'den yapabildiğin kadar yapmak.

gereksizyorumcu - ait kullanıcı resmi (Avatar) gereksizyorumcu 22:43 11 Mar 2012 #5
vakit kalması kalmaması konusu geçmişken belirteyim ister sayısalcı olun ister sözelci olun hiçbir sorunun tüm sorular en az bi kez okunmadan ikinci bir okumayı haketmediğini düşünüyorum. tam okunmadan pas geçilen soruları bunun dışında tutabiliriz.

orkun44 - ait kullanıcı resmi (Avatar) orkun44 00:27 12 Mar 2012 #6
türkçe fizik mat kimya biyoloji sosyal en güzel sıra bu bn böyle yapıyorum
gerçi yine yetişmiyor ama neyse seneye bir daga girecem zaten

ayhaneva - ait kullanıcı resmi (Avatar) ayhaneva 00:33 12 Mar 2012 #7
mat-paragraf-fizik-kimya-biyoloji-dilbilgisi-sosyal

bu benim sıramdı...

duygu95 - ait kullanıcı resmi (Avatar) duygu95 00:41 12 Mar 2012 #8
Mat- fizik-kimya-biyoloji-turkce-Tarih-cografya.ben de hep bu siradan giderim.

Üst Forum
Anasayfa
Yukarı Standart Görünüm