aslında herşeyin başı sevgi biliyo musun seviyosan çalışıyosun çalışıyosan da yapabiliyosun .. hep düşünmüşümdür aslında bu site insana matematik sevgisini kazandırıyo soruyu soranlarda cevaplayanlarda bir sevgi etrafında matematik sevgisi etrafında buluşuyo ve başarı da bunun akabinde geliyo sitenin adında da olduğu gibi matematik tutkunlarının yeri sanırım burası öğretmeninden öğrencisine aslında herkesin birbirine matematiğe duyduğu aşk sayesinde yardımcı olduğunn ve nasihat verdiğini ve hatta matematikle dinlendiğinii soru çözme hobisinin olduğun ve zevkle anlattıklarını görürsün... onların matematiğe olan sevgisi bir soru için yazılan onlarca mesaj gece yarısı çözülen sorular resimle anlatılan çözümler ve üzerinde saatlerce uğraşılan bir + bir - işlemler bunlar ancak matematiğe duylan sevgiyle mümkün oluyo diye düşünüyorum ve buradaki kişilerin çabası matematiğe duydukları aşk

da sana matematiği sevdiriyo bence...kendimden yola çıkarsam eğer
hatta ben o denli olmuştum ki başta soru sormak için üye olduğum siteye bir süre sonra bağlandım sözelci olmama rağmen matematikten kopamadım o yüzden
ygs de sözelden battım

çünkü matematikten ayrılamaz bir hale gelmiştim... ben de ders değil de bir hobi olmaya başlamıştı bu site sayesinde matematik...hatta şu da kolay bu da kolay derken
ygs ye hazırlıktaki son günlerimi fonksiyonların içine dalarak geçirmiştim