Tükenir Kalem 02:51 20 Haz 2014 #11 yani işini bilen insanın pek dikkati dağılmaz
Konuyu bilen birisinin dikkati de pek dağılmaz bana kalırsa
Aynı senin dediğin gibi soruları çözemeyenler şikayet eder dikkat dağılmasından,işini bilen hiçbir şeyi umursamaz,yapar..Bu kadar basit..
Heisenberg 03:41 20 Haz 2014 #12
ya kardesim mesele o degilki anlayışlı davranmasını istemiyoruz kimseden kimin ne hakkı var ben sınava girerken gürültü yapmaya sinekle insanı bir tutma anlamıyorum düz muhalefet yapan insanları ne yapayım sınava arabayla gitmeyeyim de ayakta minibüslemi gideyim ygsde dikkatsizlik yapmasaydım ilk 500 e rahat girerdim çözelti konusunu adam akıllı bilmedigimden mi kaynaklandı şimdi bu yada benzetmenin ne oldugunu bilmiyor muyum
svsmumcu26 05:28 20 Haz 2014 #13
O değilde hepimize sıcaklar mı vurdu ne :P
Tartışmak için yer arıyoruz.
Tükenir Kalem 14:14 20 Haz 2014 #14
Sadece fikirlerimizi söyledik,tartışma saygı çerçevesinde olursa faydalı bir şeydir bana göre..Daha da tartışılabilir ama benim diyeceklerime ekleyecek bir şeyim yok
svsmumcu26 15:19 20 Haz 2014 #15 Sadece fikirlerimizi söyledik,tartışma saygı çerçevesinde olursa faydalı bir şeydir bana göre..Daha da tartışılabilir ama benim diyeceklerime ekleyecek bir şeyim yok

Peki.