svsmumcu26 19:09 07 May 2014 #31
Dershane boş zaten yineliyorum..
Hükümetimizin politası da orta da adamlar eğitimi okula çekmeye çalışıyorlar.
Edebiyat öğretmenim,tüm kitapları tek tek tara demişti
MEB'e ait olan.
Diyeceğim o ki, boşuna yazık "etme"
mertertugrul 20:19 07 May 2014 #32
Bekleyip gorucem bakalim. O kadar yukseklerde ucuracak bir puan istemiyorum. Dedim zaten mtok ile mf 4 un en az 245 olmasi gerek. Yapadigim soru canimi sıkıyor. Forum da yazarak anlatilmanin ile bire bir kisinin agzindan fark olacagini saniyorum. Zaten
mat icin gidiyorum diyebilirim. Bir ara whatsap grubu kurulacakti olmadi bir sitede ygsyle ilgili cok da iyi olurdu. Zaten turkce biyoloji kimya sosyal gibi dersler teknol oji ile halledilir diye dusunuyorum. Okul puani almiyormus zaten eger gecersem. Benide kurtaran okul puani olacagini saniyorum biraz da biraz degil cok kaygida var.Yiyip bitiriyor.
svsmumcu26 20:25 07 May 2014 #33
Bekleyip gorucem bakalim. O kadar yukseklerde ucuracak bir puan istemiyorum. Dedim zaten mtok ile mf 4 un en az 245 olmasi gerek. Yapadigim soru canimi sıkıyor. Forum da yazarak anlatilmanin ile bire bir kisinin agzindan fark olacagini saniyorum. Zaten
mat icin gidiyorum diyebilirim. Bir ara whatsap grubu kurulacakti olmadi bir sitede ygsyle ilgili cok da iyi olurdu. Zaten turkce biyoloji kimya sosyal gibi dersler teknol oji ile halledilir diye dusunuyorum. Okul puani almiyormus zaten eger gecersem. Benide kurtaran okul puani olacagini saniyorum biraz da biraz degil cok kaygida var.Yiyip bitiriyor.
Benim hedefim tm'de ilk 1000.
Bırak da ben stres yapayım haksız mıyım?

Rahat ol , işin zor değil.
mertertugrul 20:30 07 May 2014 #34 Benim hedefim tm'de ilk 1000.
Bırak da ben stres yapayım haksız mıyım?

Rahat ol , işin zor değil.
Hocam burada boyle bir grubun kurulmasina imkan varmi whatsap ve site her dersten.
svsmumcu26 20:31 07 May 2014 #35 Hocam burada boyle bir grubun kurulmasina imkan varmi whatsap ve site her dersten.
Nasıl bir grup,biraz ayrıntılı yazabilir misiniz talebinizi?
mertertugrul 20:34 07 May 2014 #36 Nasıl bir grup,biraz ayrıntılı yazabilir misiniz talebinizi?
Seneye
ygs lys hazirlananlar için whatsapta toplanilacak her dersten yapilmayan sorular sorulacak gerek gorsel olarakta cevaplanacak.
svsmumcu26 20:37 07 May 2014 #37 Seneye
ygs lys hazirlananlar için whatsapta toplanilacak her dersten yapilmayan sorular sorulacak gerek gorsel olarakta cevaplanacak.
Forumda paylaşılması çok daha güzel olur zannımca.
Böylece,telefonunda uygulaması olmayan arkadaşlarımız ve daha sonraki yıllarda
ygs-
lys'ye hazırlanacak öğrenciler de forumun zengin arşivinden istifade ederek soruları görebilecektir.
Yani,açıp forumda sormak varken whatsup üzerinden böyle bir uygulama yürütmek ne kadar doğru olur bilemem ama yapılsa da fena olmazdı...
mertertugrul 20:46 07 May 2014 #38
Bilmiyorum olsa bencede iyi olur. 5 sorudan fazla sorulmuyor sıkıntı orada.
svsmumcu26 20:51 07 May 2014 #39
Yapılabilir.
Admin online olunca haber veririm buraya görüşünü bildirir kendisi de.
mertertugrul 03:09 18 May 2014 #40
Dershane işi yatar

2 derse girdim ve direk eve geldim. Bana gore degil anladim. Kendi calismalarimin meyvesini almaya basliyorum gibime geliyor
mat'de.