Yok hocam suanki durum iyi şükür. Lakin 1 ay gidicem bakalim nasil olacak dershane iyi gitmezse zaten cikarim. Iptal edebiliyorsun.svsmumcu26'den alıntı:Öyle bir amacın var ise gerçekleşmeyecek haberin olsun.
Asıl son sene geçmek mantıklı.
Yazdırılabilir görünüm
Yok hocam suanki durum iyi şükür. Lakin 1 ay gidicem bakalim nasil olacak dershane iyi gitmezse zaten cikarim. Iptal edebiliyorsun.svsmumcu26'den alıntı:Öyle bir amacın var ise gerçekleşmeyecek haberin olsun.
Asıl son sene geçmek mantıklı.
AÖL de okul puanına etki ediyormuki
Etmiyormuş.korkmazserkan'den alıntı:AÖL de okul puanına etki ediyormuki
Bir arkadaşın abisi son sene geçti.Hacettepe Tıp'ı kazanmıştı.O etmiyor demişti.
Bildiğim bu kadar.
Yok iyi boyle :) dershane isine bi bakalim 1 ay nasil gidecek ona gore hareket edecegim.svsmumcu26'den alıntı:Etmiyormuş.
Bir arkadaşın abisi son sene geçti.Hacettepe Tıp'ı kazanmıştı.O etmiyor demişti.
Bildiğim bu kadar.
etki etmiyor derken? örgünden bir farkı yok mu demek istedin?svsmumcu26'den alıntı:Etmiyormuş.
Bildiğim bu kadar.
Evet,yok.matsever63'den alıntı:etki etmiyor derken? örgünden bir farkı yok mu demek istedin?
ödümü pırtlattın:)svsmumcu26'den alıntı:Evet,yok.
Rahat ol. No problem for us. :)matsever63'den alıntı:ödümü pırtlattın:)
bak yanlış anlama ama forumda aöl geçipte memnun olan bir çok kişiyi tanıyorum..birde dersane sana ne diyecek tmm sen istediğin zaman gel istediğin zaman git biz sorun çıkarmazmyız ? öyle olmuyor işte...çıkamıyorsun çıkarmıyorlar.ben çıkmak istedim bana da başta beğenmezse gelmesin demişlerdi begenmedim ama hala para verip gidiyorum onlara sözlerini hatırlatınca o ilk bir ay için geçerlidemişlerdi.....soru çözmek için diyorsunya yani sen sadece bi gün her hangi bi dersanenin soru çözümüne git orada bak bakalım kimin sorusu çözülüyor....dersaneye kaydolma....boş yere yazık etme kendıne....
birde sakın ama sakın ben bunu bılıyorum bu konu kolay bunu yaparım diye düşünme çok pişman olursun....her konuya ayrı ayrı çalışmak lazım