MatematikTutkusu.com Forumları

11.sınıf ve ygs'ye hazırlık

ComingSoon - ait kullanıcı resmi (Avatar) ComingSoon 00:41 08 Kas 2013 #1
Merhaba arkadaşlar.size bir konuda danışmak istiyorum.Öncelikle mat-2 ile aram iyi diyebiliriz.Mat-2 konularını şuana kadar yapıyorum.10.sınıftan parabol polinom vb şuan fazla hatırlamasam da 10.sınıfta iyi bir temel oturttum ve kısa sürede eski performansıma dönebilirim bu konularda.Ancak mat-1 benim için büyük bir problem.Çok zaman harcıyorum üzerinde.Mat-2'deki tadı vermiyor bana.Mat-1 *** konu özetli soru bankasında dershaneyle beraber başladım.bir test üzerinde 1 saat durduğum oluyor.11.sınıfım ve bu sene YGS konularını bitirmem gerektiğinin farkındayım.Bana tavsiye verebilir misiniz? Bu mat-1'i nasıl halledebilirim?

kaskas123 - ait kullanıcı resmi (Avatar) kaskas123 01:13 08 Kas 2013 #2
kendi fikrim
matematiğin en zor ve en gıcık konuları mat1'dedir. temel bir mantığı yoktur. formülü yoktur. soru çeşiti fazladır. adam akıllı konu anlatan bir konu anlatım kitabı ve bol soru ile halladenbilirsiniz. ben bir kısmını esen ygs diğer kısmını my matematik 1 hallettim. anlatım olarak my matematik alın. biraz sayfası fazla ama örnek soruları çok iyi anlatıyor.

ComingSoon - ait kullanıcı resmi (Avatar) ComingSoon 18:36 08 Kas 2013 #3
teşekkürler.bu yayınları arayacağım.esen ygs'yi alıyorum yarın.Umarım faydasını görmüşsündür ve ben de görürüm

svsmumcu26 - ait kullanıcı resmi (Avatar) svsmumcu26 19:02 08 Kas 2013 #4
teşekkürler.bu yayınları arayacağım.esen ygs'yi alıyorum yarın.Umarım faydasını görmüşsündür ve ben de görürüm
Eseni alma dandiktir.
Mustafa Yağcıyı tek geçerim.

kaskas123 - ait kullanıcı resmi (Avatar) kaskas123 19:12 08 Kas 2013 #5
size önerim iki kitabıda araştırın. esen de my da güzel anlatır. fakat örnekleri açıklamaya geldi mi my daha iyi anlatıyor. dediğim gibi ikisini de bir görün. öyle alın.

not: my tek kötü tarafı çok uzatıyor konu başlarında. hikaye kısmı çok fazla. ama bazı konularda bu hikayeler işe yarıyor.

Üst Forum
Anasayfa
Yukarı Standart Görünüm