C>B>Asvsmumcu26'den alıntı:Tamam.B'yi almayayım mı?Yani o da zor değil mi?
B de gayet zor. Alabilirsen ikisini de al ama zor dediğin için C dedim. B de orjinal soruya 20,30 soruda denk gelirsin. Bu kitapların tamamı neredeyse orjinale benziyor.
Yazdırılabilir görünüm
C>B>Asvsmumcu26'den alıntı:Tamam.B'yi almayayım mı?Yani o da zor değil mi?
B de gayet zor. Alabilirsen ikisini de al ama zor dediğin için C dedim. B de orjinal soruya 20,30 soruda denk gelirsin. Bu kitapların tamamı neredeyse orjinale benziyor.
tamam teşekkür ettim cancağzımFurkan61'den alıntı:C>B>A
Rica ederiz. ;)svsmumcu26'den alıntı:tamam teşekkür ettim cancağzım
arkadaşlar matematik klübü diye bir yayın buldum.
kullandınız mı hiç?
Mesaj kutun dolmuş, temizle, geliyorum.korkmazserkan'den alıntı:Furkan ben F EM in ileri düzey testlerini arıyorum nerden temin edebilirim bir fikrin var mı?
Soruları da siteleri gibi ise fıs. :Dsvsmumcu26'den alıntı:arkadaşlar matematik klübü diye bir yayın buldum.
kullandınız mı hiç?
of çok kararsızım ya :(
tamam birey geo.C'yi alayım ama almışken birkaç tane daha alayım diyorum bilemiyorum ne alacağım
mesaj gönderilebiliyor şu an
savaş eğer çok kassın istiyorsan meraklısına geometri alabilirsin veya dediğim gibi zaferde zordur
Savaş final'i bitirdin mi ? Bak kaynak kalabalığı olmasın sonra bence önce elindekileri hallet odtü ve final'i diğerlerini sonra al.svsmumcu26'den alıntı:of çok kararsızım ya :(
tamam birey geo.C'yi alayım ama almışken birkaç tane daha alayım diyorum bilemiyorum ne alacağım
:) bir dost tavsiyesi.