korkmazserkan 13:53 30 Haz 2013 #1
Türkçede netlerimi yükseltmek istiyorum fizikte de bazı konuları hocamız yetiştiremedi fizik için konu anlatımlı Türkçe için ise soru bankası kitap önerisi istiyorum. Elimde Celal Aydın vardı hiç memnun kalmadım Okyanus almayı düşünüyorum fiziktede dalgalar,modern fizik vs. kısacası son konuları iyi anlatan kitaba ihtiyacım var
sinavkizi 16:18 30 Haz 2013 #2
F em, Körfez ve Fen Bilimleri güzel.
Bilfen kullanma (çünkü zorlamak farklı şey, seviyeyi abartmak farklı şeydir...) Final kullanma (çünkü hatalı sorulara ve yanıt anahtarlarına rastladım...)
Son hamle: ALES
korkmazserkan 16:29 30 Haz 2013 #3
F em olabilir okyanusda düşünüyorum kültürde var aklımda
sinavkizi 16:50 30 Haz 2013 #4 F em olabilir okyanusda düşünüyorum kültürde var aklımda
Okyanus da Kültür e ait, Kültürün kitabında çok pratik yapma şansın olur.
Furkan61 16:59 30 Haz 2013 #5
Türkçe Netlerini arttırmak için :
İsabet - Paragraf Dünyası
Bu da tanıtım videosu :
Paragraf Dünyası İsabet Yayınları - YouTube
Yeni basım çıkmadığı için indirimde. Şimdi al, 2013 sorularını da kendin halledersin. Paran cebinde kalır.
Dil bilgisi için ise piyasadaki seçkin yayınların hemen hemen hepsi aynı düzeyde. Al bir tanesini. Ama illa bir öneri yapılacaksa F.em
ygs türkçe soru bankası ve güvender
ygs türkçe soru bankasını çözdüm. Bana yetti. Zaten ÖSYM dil bilgisinde o kadar zorlamaz. Yazım yanlışlarına falan ağırlık ver. Türkçe ile ilgili son olarak; deneme epey çözmen gerek. Çünkü denemelerde hiç bir konuyla ilişkilendirilemeyen, konu anlatımlarda da anlatılmayan bazı terimler var. Yararına olacaktır.
Fizik Konusuna gelince Palme bence en iyisi.Kitaplar iki ciltten oluşuyor. Biri mekanik (denge, ağırlık merkezi, dinamik, iş güç enerji, atışlar vs.). Diğeri elektrik,optik, dalgalar ve modern fizik. Sanırsam senin eksik olduğun konuların hepsi ikinci ciltte. Palme konu anlatımı olduğu için soru çeşitleri pek fazla değildir. Soru bankası olarak F.em
YGS-
LYS Fizik Soru bankasında kaliteli, zor sorular var. Öyle bir enerji soruları var ki, kalemi bile eline alamıyorsun. Madde ve özelliklerinden bile soru kaçırman mümkün.
Diyeceklerim bu kadar. Oku benim gibi pişman olma.
korkmazserkan 17:11 30 Haz 2013 #6
yorumlarınız için teşekkür ederim
Heisenberg 18:11 30 Haz 2013 #7
Türkçe dışında çı
kmış soruları bulabileceğimiz kitaplar var mı?