1. #1

    Grubu
    Üye
    İş
    AÖF Öğrencisi

    Nasıl Başarabilirim ?

    Kısa bir özet geçmek istiyorum. İlk okulda derslerim süperdi. 6. Sınıfta okul birincisiydim. 7. Sınıfta sınıfım değişti ve bilirsiniz zengin cocuklarının içinde çocukluk psikolojisi felan filan baya bir düşüş oldu. Ve bir daha toparlayamadım. Toparlamaya çalışmadım daha dogrusu. Lisede Her sene 5 zayıfla geçtim. (Sorumluluk sınavlarında düzelterek) Günde 15 saat Online oyun oynardım. Okulda derslerde uyurdum yada gitmezdim rapor alırdım.
    Sorun şu ki o zamanları bi proplemim yoktu kendimce. Sadece psikolojik sorunlarım vardı sosyalleşmeyle ilgili. Kendi içime kapanık birisiyimdir. Ve bu şekilde hayatımı mahvettim. Ailem alt tabakalara mensup. Yani sülalemizin en yüksek mavkisinde babam var. Oda çitflikten işçi statüsünde emekli oldu. Kısacası çevremden hiçbir destek almadım. Kendi içimde de bu sorunları çözemedim. Lise bitti 2 yıllık üniye gittim 2 ay kaldım bıraktım geri geldim. Geldikten sonra birşeyleri ispatlama gelmekle yanlıs yapmadıgını gösterme gibi duygularla bazı girişimlerde bulunmakla beraber daha da çamura batmam bir oldu. 2009 da mezun oldum. Koskoca 4 seneyi boşa harcamışım. Bunları niye anlattıgımı merak edıyorsanız: Benım psikolojimi hissederek yönlendirmenizi bana bir akıl vermenizi istiyorum.
    Amaç: 2014 Ygs'ine hazırlanmak ve PMYO için geçerli baraja ulaşmak ve Lys'den biyoloji fizik ve kimya yaparak MF-2 Puanıyla Ziraat Fakültesine gitmek istiyorum. Düz Lise TM bölümü mezunuyum. Ne alaka Ziraat derseniz. Bir Ziraat Mühendisiyle görüştüm kafama takıldı. İçimde başarma şevki oluştu. Aslında asıl sorun bu:
    Her sınava girdigimde, ilçeden çıkıp il'e gittiğimde içimde böyle bir şey oluşuyor. Yaparım ederim başarırım ne var ki düşüncesi oluşuyor. O gazla baya bi düşünüyorum araştırıyorum ama sonrası fıssssssss. Ben en son biyoloji kimya fizigi orta okulda gördüm. Hiç bi bilgim yok o derslerde ama içimde yapabilcegime dair 1 haftadır bir his var. Ama hala calısmalara baslayamadım. Baslasam bile 2 ay sürmüyor yine fısss.
    Yerimde olsanız ne yapardınız.????
    Suan vakit kısıtlı işe gitmem gerekiyor o yuzden ne yazdıgımı tekrar okuyamıycam. Hatalarım varsa konunun gidaştına göre siz düzelttin. Baya uzun oldu okuyan arkadasların gözlerine saglık diyorum. Hayırlı Günler Kolay gelsın.
    (İlk Form Deneyimim)

  2. #2

    Grubu
    Üye
    İş
    AÖF Öğrencisi



    Yorumlar:

    ** beyler PKKyı bitirmeye gidiyorum!
    ** 20 Kişi dalsa döverim bu videodan sonra
    ** 0:21 İstanbul mu Diyor
    ** bu ne böyle bee, dedemin nasihatleri bile bundan daha etkileyici...
    **


 

  1. Bu yazıyı beğenerek
    destek
    verebilirsiniz

    Foruma üye olmana gerek yok! Facebook hesabınla yorumlarını bekliyoruz!

Benzer konular

  1. Cevap: 0
    Son mesaj : 26 Şub 2013, 00:29
  2. nasıl:)
    babazeg bu konuyu 9. sınıf matematik soruları forumunda açtı
    Cevap: 8
    Son mesaj : 07 Ağu 2012, 17:18
  3. Nasıl bulabiliriz?
    alcatraz_emre bu konuyu 7. sınıf matematik soruları forumunda açtı
    Cevap: 4
    Son mesaj : 14 Nis 2011, 19:45
  4. Bu nasıl sayı 2
    tercihvebedel bu konuyu Özel matematik soruları forumunda açtı
    Cevap: 2
    Son mesaj : 28 Oca 2011, 03:13
  5. Bu nasıl sayı
    tercihvebedel bu konuyu Özel matematik soruları forumunda açtı
    Cevap: 3
    Son mesaj : 28 Oca 2011, 02:30
Forum Kullanım ve Gizlilik Kuralları