SerdarTOPCU 11:47 22 Eyl 2012 #1
Merhabalar,
Gittiğim dersane,
YGS ye kadar
mat-1 işleyen,
YGS'den sonra
mat-2 işlemeyi planlayan bir dersane.
Feme filan giden arkadaşlar hem
mat-1 hem de
mat-2 görmeye başlamışlar.
Bizim dersanenin planı,
LYS hazırlıkta bir sıkıntı oluşturur mu sizce? Sizin çalışmanız ne şekilde oluyor?
Mat-2 çalışmaya ne zaman başlanmalı?
ayhaneva 12:29 22 Eyl 2012 #2
hemen başlanmalı...
SerdarTOPCU 13:25 22 Eyl 2012 #3
Mat-1 ve
mat-2 çalışırken, önceliğimiz
mat-1 olmalı ama değil mi?
svsmumcu26 13:38 22 Eyl 2012 #4
bence de şimdiden çalışmaya başlayın yetiştiremezsiniz o zamana kadar.dershaneler oturupta soru çeşitlerini öğretmezler

konuyu yüzeysel anlatır geçerler bence şimdiden çalışmaya başlayın hem konulara olan merakınız artar.hem de çok soru çeşidi görmüş olursunuz
Başarılar dilerim.
duygu95 13:56 22 Eyl 2012 #5
Oyle yapan dershaneler genelde
mat 2 yi yetistiremez biz 3 saat mat2 , 2 saat
mat 1 goruyoruz dershanede . bence rehberlik hocanizla konusun boyle olmaz cunku.
MatematikciFM 15:06 22 Eyl 2012 #6 Mat 1 i, bir şekilde halledersin.
Asıl curcuna
mat 2 de.
Eskiden öğrencilere şu tavsiyeyi yapıyordum. Baktım bunu uygulayan öğrenci çok az, artık söylemiyorum.
Sistemli çalışmak isteyen öğrenci şunu yapmalı bence.
10. sınıfa geçtiğinde 9. sınıf konularını bitirmiş olmalı, olmasa bile, yıl içinde 9 ve 10 u birlikte ***ürüp , 11 e geçtiğinde arkasında bir şey bırakmamlı.
12 ye geçtiğinde ise, çok az bir şey bırakmalı arkasında. son sene ise, hem 12 nin konularını hem de son tekrarla çalışmasını tamamlamalı.
SerdarTOPCU 19:46 03 Eki 2012 #7
Bugün başladım
mat-2 çalışmaya
Toplamda haftada 8 saati
mat-2 ye ayırıyorum şuan.
Dikkatimi çeken noktalardan birini de burada paylaşayım

Gittiğim dersane eksen yayınlarını kullanıyor.
Mat 2 anlatım kitabından çalışmaya başlayacaktım, ancak daha sonra yüzeysel olduğunu fark edince fem dergisi yayınlarının 4 kitaplı setini aldım. 1. kitap ( 5 konu içeriyor ) eksenin kitabının kalınlığında. Anlatımı da bi o kadar geniş çaplı.
Benim durumumda olup
mat-2 ye başlayacak arkadaşlara fem dergisi yayınlarının 4 lü kitap setini önerebilirim.
Rama 14:41 14 Eki 2012 #8
sana şöyle anlatiyim bende şu an üniversite okumama rağmen az çok bu piyasanın içindeyim.yerinde olmuş olsam
mat 1'e 2 saat ayırıyosam aynı şekilde
mat 2 ye 3 saat ayırmalısın.çünkü olabildiğince çok konu ve soru çeşidi var bunları kapmanın yolu bu denize kendini bir an önce atmandan geçiyo,şimdiden başarılar.kolay gelsin..