korkmazserkan 18:55 16 Eyl 2012 #1
arkadaşlar ben geçen sene FEM dersanelerine gittim pek memnun kalmadım daha doğrusu soğdum dersanelerden size sormak istediğim benim ilimde dersanelerden bildiklerinizden hangisi daha iyidir
Final
Sınav
Açı
Bilim
Seçkin kadro
benim aklımda sınav var sınava giden varsa yazabilir mi? iyimi kötümü nasıl
kcancelik 19:05 16 Eyl 2012 #2
Ben de Sınav taraftarıyım. Dersanemiz Sınav kuruluşu olmasa da anlaşmalı olarak onların yayınlarını kullanıyordu, kaynaklar memnun ediciydi. Geçen sene Final Dershaneleri'nden kaynak temin etmiştim, Sınav kadar kaliteli gelmedi.
İyi günler.
korkmazserkan 19:12 16 Eyl 2012 #3
teşekkürler kcancelik
svsmumcu26 19:34 16 Eyl 2012 #4
Finalden uzak dur serkan sana bu kadar söyliyeyim , ilk okuldayken bile fen derslerini fizik kimya biyoloji diye ayırıp , bir hafta biyoloji , bir hafta fizik anlatan bir kurum.En mantıklısı sınav kadircana katılıyorum sınav 1 numara
Furkan61 21:36 16 Eyl 2012 #5
Fem den niye soğudun acaba?
korkmazserkan 21:39 16 Eyl 2012 #6
sağol savaş bende sınavı düşünüyordum FEM e gittim verdikleri sadece sayısal derslerin konu anlatımlı kitapları dersler hep gırgır bence kimse FEM e gitmesin bu arada daha önerisi olan var mı?
korkmazserkan 22:07 16 Eyl 2012 #7
sınavkızı haklısın galiba dimar teşekkürler
duygu95 22:23 16 Eyl 2012 #8
Bir deranenin iyi olmasi icin 2 nokta vardir . 1 ogretmen kadrosu cok oturmus iyi olacak 2. Derhane kalabalik olmiyacak yani etut alma sorunu olmayacak.B
Kendimden ornek veriyim Ben 3 yildir ayni dershaneye gidiyorum cok memnunum.ogretmenlerim cok iyiler zaten 3 yildir taniyorum hepsini cok basarili insanlar dershanemiz cok kalabalik olmadigindanbi de dershanenin iyi ogrencileri olunca istedigimiz zaman etut alabiliyoruz. Sinifimiz 13 kisilik derece sinifi ve ozel dershnae degil.
BU sartlari saglayacak bir dershane bulursan git tabi hersey sana bagli iyi bir ogrenci olursan iyi egitim alirsin.
ayhaneva 01:24 17 Eyl 2012 #9
kapanacak zaten, otur evde çalış....
Serkan A. 01:54 17 Eyl 2012 #10 arkadaşlar ben geçen sene FEM dersanelerine gittim pek memnun kalmadım daha doğrusu soğdum dersanelerden size sormak istediğim benim ilimde dersanelerden bildiklerinizden hangisi daha iyidir
Final
Sınav
Açı
Bilim
Seçkin kadro
benim aklımda sınav var sınava giden varsa yazabilir mi? iyimi kötümü nasıl
Daha öncede söyledim. İlindeki durum özeldir. Yani en marka dersane senin ilinde başarıyı elde edememiş olabilir. İsmi pek duyulmamış bir dersane sistemini çok güzel oturtmuş başarıyı yakalamış olabilir senin ilinde. Tanıdıklardan araştır isme bakma derim.