pc ye müzik indirmek için önerebileceğiniz program var mı bearshare kullanıyodum format attıktan sonra tekrar yükledim ama kayıt olamadığım için çalışmıyor
Yazdırılabilir görünüm
pc ye müzik indirmek için önerebileceğiniz program var mı bearshare kullanıyodum format attıktan sonra tekrar yükledim ama kayıt olamadığım için çalışmıyor
Ben herhangi bir program kullanmıyorum youtube mp3 dönüştürücü çok kullanışlı bence. Youtubedan beğendiğin klibi şarkıyı linkini yazdıktan sonra hemen dönüştürüyor ve indiriyorsun. Bir bak istersen, tabi sen bilirsin :)
istediğin şarkının başına boxca yaz gelen google da ara gelen ilk sitede sitede azerice indirme geçidini ver diye bir şey var ona tıklayıp indirebilirsin.
+1 bende boxca kullanıyorum.duygu95'den alıntı:istediğin şarkının başına boxca yaz gelen google da ara gelen ilk sitede sitede azerice indirme geçidini ver diye bir şey var ona tıklayıp indirebilirsin.
programı boşverin YOUTUBE TO MP3 CONVERTER AND FREE YOUTUBE DOWNLOADER. ben bu siteyle direk youtube linkini yapıştırıyorsun o da mp3 olarak veriyor.
peki video mp3 e dönüşüp indiriken kotadan fazla gidiyor mu yani normal mp3 indirmeyle bir fark eder miHeisenberg'den alıntı:programı boşverin YOUTUBE TO MP3 CONVERTER AND FREE YOUTUBE DOWNLOADER. ben bu siteyle direk youtube linkini yapıştırıyorsun o da mp3 olarak veriyor.
sitenin ismi boxca.com mu?duygu95'den alıntı:istediğin şarkının başına boxca yaz gelen google da ara gelen ilk sitede sitede azerice indirme geçidini ver diye bir şey var ona tıklayıp indirebilirsin.
Farketmiyor bildiğim kadarıyla müzik boyutu 3mb ise 3mb gider normal mp3 indirmeyle aynı olmalı
kafanda belli bir şey yok mu? yaz sonuna boxca yaz google'da aratorkun44'den alıntı:sitenin ismi boxca.com mu?
tamam da hangi siteden indiricem virüssüz temiz bir site olsunsvsmumcu26'den alıntı:kafanda belli bir şey yok mu? yaz sonuna boxca yaz google'da arat