Download Rafet Roman Ezo Kalbine surgun mp3
Mesela bu siteden.Kalbine sürgün boxca yaz çıkıyor zaten.
Yazdırılabilir görünüm
Download Rafet Roman Ezo Kalbine surgun mp3
Mesela bu siteden.Kalbine sürgün boxca yaz çıkıyor zaten.
şimdi şarkının ismini şarkı boxca diye yaz, gelen ilk site zaten boxca'nın sitesi olur genelde tıkla ordan indir ben kaç kere indirdim virüs yoktu.orkun44'den alıntı:tamam da hangi siteden indiricem virüssüz temiz bir site olsun
teşekkürler site şuan açılmıyor ama deniycem:)duygu95'den alıntı:şimdi şarkının ismini şarkı boxca diye yaz, gelen ilk site zaten boxca'nın sitesi olur genelde tıkla ordan indir ben kaç kere indirdim virüs yoktu.
Ben şu anda girebiliyorum açılıyor
Ben de en kolayının youtube linki ile mp3 indirme olduğunu düşünüyorum :)
En iyisi Google a Youtube Dönüstürücü Yaz ilk siteye gir istediğin şarkının linkini yaz on numara mp3 indirme yöntemidir video içinde youtubeden istediğin videoyu seç başına ss koy urle bölümüne enter la istediğin formatta indir
2CONV VIDEO CONVERTER. VIDEO TO MP3 CONVERTER. bu da bi alternatif olsun benden :)
en kolayı boxca.Google boxca yaz arattır.Siteye gir ve istediğin mp3 ü sitede arattır ve indirme gecidini ver'i tıkla işlem tamam.Site azerice...
Youtube gir,bi müziğe gir.Linkin başında https://www.youtube.com/.......... çıkıyor.Youtube nin başına ''ss'' koy indirme butonu gelir.Kolayca indirirsin.