MatematikTutkusu.com Forumları

Bu ne anlama gelir?

1 2 Son
duygu95 - ait kullanıcı resmi (Avatar) duygu95 21:51 12 Oca 2011 #1
Masaüstünün resim varken birden simsiyah olmsı ne anlama gelir birde bilgisayarı açınca siyah bir yazıda C diski taranıyor 10sn içinde biryere tıklamanız gerek diye bir yazı geliyor ne yapabilirim?

Alp - ait kullanıcı resmi (Avatar) Alp 22:00 12 Oca 2011 #2
Masaüstünün birden simsiyah olması kullandığın windows sürümünün lisanssız olmasıyla alakalıdır diye düşünüyorum. C yi taramasıda sistem dosyalarının bzuk olup olmadığını kontrol etmek içindir. Sen en iyisi bir lisanslı windows sürümü kur

Serkan A. - ait kullanıcı resmi (Avatar) Serkan A. 22:07 12 Oca 2011 #3
Bazen "bad sektor" hatası verir hard diskler. Yani üzerindeki tabakada bozulmalar olur. Ve bozuk kısmı onarabilmek için hard diski baştan sonra tarar. Bu tarama işlemini atlatıp işletim sistemine girebilirsin belki ama sorun düzelemeyebilir. Yeni bir windows kurmayı dene derim. Eğer yine böyle hata verirse ileride yeni hard disk almak gerekebilir.

duygu95 - ait kullanıcı resmi (Avatar) duygu95 22:23 12 Oca 2011 #4
kullandığım windows sürümü lisanslı diye biliyorum..Bilgisayarın çok ısınması şarjda uzun kalması buna sebep olabilir mi acaba yada bilgisayarı uyku durumunda kapatmak

Alp - ait kullanıcı resmi (Avatar) Alp 22:40 12 Oca 2011 #5
sarjda kalması sorun olmazda uyku modu sebebini bilmediğim bi şekilde bazı bilgisayarla sorun çıkartabiliyor.

duygu95 - ait kullanıcı resmi (Avatar) duygu95 23:55 12 Oca 2011 #6
10 saniye içerisinde bir tuşa basmadığımda birden yüklüyor...1/3 yükleniyor.. diyor sonra 3/3 olduğunda bilgisayar kilitleniyor. tekrar kapatmak zorunda kalıyorum

MatematikciFM - ait kullanıcı resmi (Avatar) MatematikciFM 00:02 13 Oca 2011 #7
Duygu umarım donanım hatası değildir. Formatla düzelirse dua et. Durum vahim gibi gözüküyor. Bir de antivirüs yüklü mü? Belki bir virüs yapıyor olabilir. başlattan msconfig yazıp başlangıç programlarını kontrol et. İsimsiz programların çentiğini boşalt, Bunu ypamazsan ilk açılışta msdostayken f8 e bas. güvenli modda başlatıp msconfige girmeyi dene.

dogacel - ait kullanıcı resmi (Avatar) dogacel 23:29 13 Oca 2011 #8
Benim de bir sorunum var. Uyku moduna alıyorum bilgisyarı bir bakıyorum açılmış kendiliğinden bütün gün açık kalmış

crazyspin51 - ait kullanıcı resmi (Avatar) crazyspin51 12:16 10 Şub 2011 #9
BU Bi tür Virüs Bilgisayarını Formatla

Alp - ait kullanıcı resmi (Avatar) Alp 01:24 23 Mar 2011 #10
Arkadaşlar üyelerin yazmış olduğu linklerin içeriğini bilmediğimizden güvenliğiniz için indirmeyiniz.

1 2 Son