ömer_hoca 05:58 05 Mar 2011 #1
Serkan A. 15:05 05 Mar 2011 #2
Hocam elinize sağlık. Paylaşılan dökümanları telif problemi olup olmadığını kontrol edebilmek için hemen yayınlamıyoruz. Dökümanlar için teşekkürler. Kendiniz hazırlamışsınız heralde. Ayrıca siteniz kapanmışmı?
ömer_hoca 15:34 05 Mar 2011 #3
Hocam, her şeyden önce ilginize teşekkür ederim, siteme girip bakma zahmetinde bulunmuşsunuz. Aslında sitem bir yenilenme aşamasında ve bir aksilik çıkmaz ise pazartesi günü yeniden yayına başlayacak.
Dökümanların tamamını kendim hazırladım. Tabi ki kontrolünüzü yapın, ancak içiniz rahat olsun en küçük bir telif hakkı ihlali yoktur. On bir ve (eski haliyle) on ikinci sınıf konularını da hazırlıyorum, bir iki gün içinde onları da paylaşacağım. Bu arada, dökümanları yanlış bir bölüm altında yayınlamışım ki yerini değiştirmişsiniz, acemiliğime verip kusuruma bakmayın.
İyi çalışmalar dileğiyle...
Serkan A. 15:40 05 Mar 2011 #4
Estağfirullah. Sitenin blog kısmında anlatımlar vardı aslında. Foruma ekleyeceğimiz dökümanları genellikle Matematik Arşivi forumuna ekliyoruz. Önemli değil. Ben rapid linklerine ek olarak silinmeyecek bir yere yükleyeceğim. İleride girenler silinme problemiyle karşılaşmasın diye. İsterseniz sizede söyleyeyim orayı kullanabilirsiniz. Dosyalarını paylaşmak için. skydrive.live.com adresine msn hesabınız ile 25gb dosya kapasitesi alabilirsiniz. Skydrive'a bir klasör açıp o klasörü herkese kullanıma açtığınızda linklerini istediğiniz platformlarda paylaşabilirsiniz.
Serkan A. 15:50 05 Mar 2011 #5
Ayrıca konuların altına sitenizin linklerinide ekleyelim. Ziyaret edenler mutlaka olacaktır.
duygu95 23:17 05 Mar 2011 #6
Ben bunları indirmek istiyorum ama indiremedim ne yapabilirim ?
Serkan A. 23:22 05 Mar 2011 #7
birazdan indirirken sorun çıkarmayan bir yere yükleyip linkleri konu içine eklyeceğim Duygu.