Kendim çözmeye çalışırken a ve b ye rakam atadım.Farklı rakamlar verdiğim halde sonuç 81 çıkıyor.Çözümüm doğru mu bilmiyorum ama bu tür sorulardaki çözüm yolu bu mudur?Yani a ve b gibi bilinmeyenlere rastgele rakam atamak ,nasıl oluyorda sonuç aynı çıkıyor bölme işemi olduğu için mi?
soruyu tam anlamadım / bu işaret ne oluyor yzmadğn karakter varsa gelişmişe bas
" / " bölme anlamında .Editör kullanmak istedim ama aynı anda hem bölme hem devir için uygun sembol bulamadım ayrı ayrı da yapamadım.
İlgilendiğin için teşekkür ederim
Öncelikle Orhan nickli üyeye teşekkür ederim sorumu çözmeye çalıştığı için ,umarım sitede aktif oldukça matematiksel ifadeleri daha doğru yazabileceğim.
Ve tabii ki gereksizyorumcuya çok teşekkür ederim.Benim için bu çözüm çok gerekli idi.Sağolun.Bir süredir çözümü anlamaya çalışıyordum.Anladım.Ellerinize sağlık.