İlk soruda diklik merkezinden gitmeyi denesene bi diğer yükseklikte bunlarla doğrudaş olmalıdır.
Belki oradan çıkabilir,eve gidince daha ayrıntılı bakarım yeni gördüm konunu
İlk soruda diklik merkezinden gitmeyi denesene bi diğer yükseklikte bunlarla doğrudaş olmalıdır.
Belki oradan çıkabilir,eve gidince daha ayrıntılı bakarım yeni gördüm konunu
Açıları bölmenin bu soruda işe yarayacağını düşünmüyorum,dediğini soruyu buraya yazmadan yapmıştım ama bir ilerleme olmadı pek..
Bu üç soruyla epeyce uğraştım,göremediğim veya aklıma gelmeyen bir şey var sadece..O yüzden şunu yap önerileri pek işe yaramıyor maalesef (gene de yardım önerisi için teşekkür ederim tabii) ,genelde yapmış oluyorum onları..
Açı 30 derece üstteki açı 60 derece diğer açı mecbur 90 derece
Bu arada E ağırlık merkezi değil öyle bir şey yok sadece dikme oradan geçiyor.Açıortay eşkenar üçgende dik kesişir aynı zamanda kenar ortaydır 30 derecelik açı zaten açıortay olduğunu gösteriyor
Açı 30 derece üstteki açı 60 derece diğer açı mecbur 90 derece
Bu arada E ağırlık merkezi değil öyle bir şey yok sadece dikme oradan geçiyor.Açıortay eşkenar üçgende dik kesişir aynı zamanda kenar ortaydır 30 derecelik açı zaten açıortay olduğunu gösteriyor
Teşekkür ederim Eline sağlık..Şu AC'yi uzatıp D ile birleştirme fikrin güzelmiş..