Zeke93 21:36 03 Şub 2013 #1
Evet arkadaşlar biliyorsunuz Matematik Tutkusu'ndaki yoğunluktan dolayı bütün sorular çözülemiyor.Serkan hocam uygun görürse sizle kendi sitemi paylaşmak istiyorum ve ortak site olmak istiyorum

. Sitemiz sadece
YGS-
LYS'ye hazırlanan arkadaşlar içindir ve Matematik Tutkusu gibi Matematik - Geometri ağırlıklıdır.Sitemizde çözemediğiniz sorular mümkün olduğunca çabuk cevaplanmaya çalışılacak ve çözümlü sorulara yer verilecektir.Bir sakıncası varsa konumu kaldırabilirsiniz fakat tek amacım internet aleminde maalesef fazla popüler olamayan matematiğe katkı sağlamaktır.Katılımlarınızı bekliyoruz matematik tutkunları

.
khorkhurt 01:08 04 Şub 2013 #2
tüm sorular çözülemiyor derken ne demek istediniz
svsmumcu26 01:09 04 Şub 2013 #3
Bende anlam veremedim? Sitenizi paylaşmanız iyi hoş bişey(imzanızda yada profilinizde) yalnız bu şekilde açık bişekilde sormak , ayrıca Khorkhurt'unda dediği gibi ne demek istediniz? Biz gece saatlerinde bile girip çözülmemiş soruları yetiştiriyoruz
Zeke93 01:20 04 Şub 2013 #4 Bende anlam veremedim? Sitenizi paylaşmanız iyi hoş bişey(imzanızda yada profilinizde) yalnız bu şekilde açık bişekilde sormak , ayrıca Khorkhurt'unda dediği gibi ne demek istediniz? Biz gece saatlerinde bile girip çözülmemiş soruları yetiştiriyoruz
Amacım birbirimize destek olmak dostlar.Adminimiz Serkan hocayla da konuştum ve bir sorun olmayacağını söyledi bana.Amacım destek bir platform oluşturmak burada yoğunluk çok olduğundan ve bazı sorular çözümsüz kaldığından arkadaşlarımız benim sitemde de sorularını sorsunlar istedim.Herkes her soruyu çözebilecek diye bir kaide yok eminim sizin de benim de eksiklerim vardır.Amacım ufkumuzu genişletmek amaç paylaşmak .
svsmumcu26 01:21 04 Şub 2013 #5
Serkan Hocayla konuşup , konuşmadığınızı sormadım ben size.
Başarılar dilerim size.
sinavkizi 01:25 04 Şub 2013 #6 Amacım birbirimize destek olmak dostlar.Adminimiz Serkan hocayla da konuştum ve bir sorun olmayacağını söyledi bana.Amacım destek bir platform oluşturmak burada yoğunluk çok olduğundan ve bazı sorular çözümsüz kaldığından arkadaşlarımız benim sitemde de sorularını sorsunlar istedim.Herkes her soruyu çözebilecek diye bir kaide yok eminim sizin de benim de eksiklerim vardır.Amacım ufkumuzu genişletmek amaç paylaşmak .
Tutku'da soruların yetiştirilebilmesi noktasında sıkıntı olmadığını biliyoruz. 
Yeni bir platformun varlığı da güzel elbette.
duygu95 01:39 04 Şub 2013 #7
İçeriği yeterli olduğunda zaten siteniz ziyaret edilir.
Şimdi gördüğüm kadarıyla içerik yeterli değil sitenizde.
İçeriği geliştirirseniz siteniz gerekli ziyaretçi sayısına ulaşır merak etmeyin.
mürşde 04:56 04 Şub 2013 #8
zeke93 rakadaşlar biraz alındılar sanırım
sitede matematik soruları çözülemiyo sözüne
çünkü onlar gerçekten bu siteye çok emek veren arkadaşlar
o yüzden de baya bi fırçalamışlar seni

Zeke93 21:56 04 Şub 2013 #9 zeke93 rakadaşlar biraz alındılar sanırım
sitede matematik soruları çözülemiyo sözüne
çünkü onlar gerçekten bu siteye çok emek veren arkadaşlar
o yüzden de baya bi fırçalamışlar seni

Ehehe haklısın mürşde valla baya bir tepki gösterdiler

)