MatematikTutkusu.com Forumları

üçgen

nightmare - ait kullanıcı resmi (Avatar) nightmare 19:30 14 Eyl 2012 #1
soruya iç teğet çember bile çizdim ama kesin çok kolay çıkıcak

gereksizyorumcu - ait kullanıcı resmi (Avatar) gereksizyorumcu 19:50 14 Eyl 2012 #2
ADC nin aynısını dışa doğru AC nin üzrine çizersen ve elde ettiğin D' noktasından BC ye dik inersen bu dik 6kök2 uzunluğunda olup AB ye eşit olacaktır.

gereksizyorumcu - ait kullanıcı resmi (Avatar) gereksizyorumcu 19:53 14 Eyl 2012 #3
neydi o söz keçinin sevmediği ot burnunun dibinde mi bitiyordu?
bugün hep geometri çözüyoruz

nightmare - ait kullanıcı resmi (Avatar) nightmare 20:00 14 Eyl 2012 #4
ADC nin aynısını dışa doğru AC nin üzrine çizersen ve elde ettiğin D' noktasından BC ye dik inersen bu dik 6kök2 uzunluğunda olup AB ye eşit olacaktır.
hocam bu bende annenin görümcesinin yeğeninin çocuğu senin neyin olur havası yaşattı . olmadı ya şekil çizsek?

gereksizyorumcu - ait kullanıcı resmi (Avatar) gereksizyorumcu 20:11 14 Eyl 2012 #5
teknik imkânsızlık nedeniyle (kağıt kalemim yok önümde de pc yok) bu isteğinize ancak akşam eve gidince cevap verebilirim ama forumdaki hayırsever arkadaşlardan biri belki beni bundan kurtarır. o arkadaşa şimdiden teşekkür ediyoruz

nightmare - ait kullanıcı resmi (Avatar) nightmare 20:13 14 Eyl 2012 #6
teknik imkânsızlık nedeniyle (kağıt kalemim yok önümde de pc yok) bu isteğinize ancak akşam eve gidince cevap verebilirim ama forumdaki hayırsever arkadaşlardan biri belki beni bundan kurtarır. o arkadaşa şimdiden teşekkür ediyoruz
peki sağolun

gereksizyorumcu - ait kullanıcı resmi (Avatar) gereksizyorumcu 20:42 14 Eyl 2012 #7

30 dakikada masanızda olmazsa para yok

nightmare - ait kullanıcı resmi (Avatar) nightmare 21:08 14 Eyl 2012 #8

30 dakikada masanızda olmazsa para yok
tekrar sağolun hocam

sinavkizi 22:10 14 Eyl 2012 #9
mm hiç aklıma gelmezdi çekip simetrisini almak . ellerinize sağlık.

Süleyman Oymak - ait kullanıcı resmi (Avatar) Süleyman Oymak 16:02 15 Eyl 2012 #10
Başka bir tatlı:

Üst Forum
Anasayfa
Yukarı Standart Görünüm