Bölümden mi memnun değilsin üniversiteden mi?
Yazdırılabilir görünüm
Bölümden mi memnun değilsin üniversiteden mi?
Damla, bizim için, soruyu soran kişilerin konumu önemli. Anlatım ve çözümümüzü ona göre yapıyoruz. O yüzden sordum.
Hız problemleri için, öbür tarafta bir şeyler yazdım sana, okudun mu?
ikisinden de :D çookk yanlış seçim :(frk'den alıntı:Bölümden mi memnun değilsin üniversiteden mi?
Merak ettim kusura bakma ama hangi üniversite hangi bölüm?
MatematikciFM\'den alıntı:Damla, bizim için, soruyu soran kişilerin konumu önemli. Anlatım ve çözümümüzü ona göre yapıyoruz. O yüzden sordum.
Hız problemleri için, öbür tarafta bir şeyler yazdım sana, okudun mu?
okudum hocam onları gerçekten kazıdım aklıma . sağolun
Erdemli Uygulamali Teknoloji ve Isletmecilik Yüksekokulu --Isletme Bilgi Yönetimi
Hayır tabi ki çalışmaya devam. Vazgeçmemek lazımdamla14\'den alıntı:vazmıgeçmeliyim ?
Bölümün güzel bir bölüme benziyor, zor mu geldi yoksa iş alanı mı dar?damla14\'den alıntı:Erdemli Uygulamali Teknoloji ve Isletmecilik Yüksekokulu --Isletme Bilgi Yönetimi
hocam herşeyi güzel ama içimde istek yok . keşke bi kere daha düşünseydim.MatematikciFM\'den alıntı:Bölümün güzel bir bölüme benziyor, zor mu geldi yoksa iş alanı mı dar?
Böyle düşünüyorsan yapacak bir şey yok. Zararın neresinden dönersen kardır. Hakkında hayırlısı.damla14\'den alıntı:hocam herşeyi güzel ama içimde istek yok . keşke bi kere daha düşünseydim.