MatematikTutkusu.com Forumları

YGS İçin Yardım

ErayErdoğan 16:27 24 Oca 2012 #1
Arkadaşlar ben yabancı dil öğrencisiyim.Yabancı Dil'im gayet iyi sosyal ve Türkçe'de öyle.Fakat matematiği neredeyse 3-4 senedir görmüyorum.Üniversite sınavında iyi bir yer tutturabilmem için en az 10-20 matematik neti yapmam gerekiyor.Ama dediğim gibi benim matematiğim kötü durumda

Matematiğe çalışmaya çalışıyorum fakat en sevmediğim tarafı konu anlatımına çalıştıktan sonra test sorularının çok farklı olması.Bir çözüm yolu bulamıyorum.Her sorunun çözümünüde hocaya ***ürmek zor ve zahmetli bir iş.Bu yüzden matematik çalışmak beni çok sıkıyor.Çözümlü sorular içeren önerebileceğiniz yayın var mı ?

sinavkizi 16:35 24 Oca 2012 #2
Fem simetri iyidir. Ben yalnız Kimya'sını kullandım, ama anlatım tarzı olarak Mat1 için onu önerebilirim. Çözümlü değil yalnız, anlatım+örnek+temel düzeyde test şeklinde. Çözümlü soru bankası içinse Maltepe Yayınları'nı tavsiye ederim.

duygu95 - ait kullanıcı resmi (Avatar) duygu95 16:35 24 Oca 2012 #3
Bunun için sitemizden yararlanabilirsiniz Konularına Göre Matematik Soruları kategorisinden istediğiniz soru tarzlarının çözümlerine ulaşabilirsiniz.

Ama eğer illaki kitap istiyorsanız. Antremanlarla Matematik kitabı, Sıradışı Analiz yayınları yardımcı olacaktır.

ErayErdoğan 16:47 24 Oca 2012 #4
Bunun için sitemizden yararlanabilirsiniz Konularına Göre Matematik Soruları kategorisinden istediğiniz soru tarzlarının çözümlerine ulaşabilirsiniz.

Ama eğer illaki kitap istiyorsanız. Antremanlarla Matematik kitabı, Sıradışı Analiz yayınları yardımcı olacaktır.

Sıradışı Analiz yayınlarını gördüm.Ama içeriğine bakmadım.Sizce kaliteli bir kitap mı ?

duygu95 - ait kullanıcı resmi (Avatar) duygu95 16:53 24 Oca 2012 #5
Matematiğini bilmiyorum hiç incelemedim.Tamamı çözümlü olduğu için söyledim. Bana bu yayının tamamı çözümlü fizik kitabını fizik öğretmenim hediye etmişti. O da Bu kitap güzel demişti. Ben de biraz çözdüm açıklayıcı bence her sorunun çözümü var kafana takılan bir şey kalmıyor. Gerçi Fiziğiyle matematiği aynı nitelikte midir bilmiyorum. Eğer öyleyse tavsiye ederim.

ErayErdoğan 17:02 24 Oca 2012 #6
Matematiğini bilmiyorum hiç incelemedim.Tamamı çözümlü olduğu için söyledim. Bana bu yayının tamamı çözümlü fizik kitabını fizik öğretmenim hediye etmişti. O da Bu kitap güzel demişti. Ben de biraz çözdüm açıklayıcı bence her sorunun çözümü var kafana takılan bir şey kalmıyor. Gerçi Fiziğiyle matematiği aynı nitelikte midir bilmiyorum. Eğer öyleyse tavsiye ederim.
ANTRENMANLARLA MATEMATK BRNC KTAP 2011 BASKI | Sinavsepeti.com

Antremanlarla Matematik derken bu kitabı mı kastettiniz ona göre sipariş vericem de.

duygu95 - ait kullanıcı resmi (Avatar) duygu95 17:10 24 Oca 2012 #7
Evet bu kitap. Ama bence incelemeden karar vermeyin. Bu kitabın içeriğini tam bilmiyorum sanırım konu anlatımı,örnekler ve testler olması lazım.
Kitabın içeriği temel matematiği oluşturmaya yönelik sanırım.

atena 19:58 24 Oca 2012 #8
bence fem konu anlatımda çok iyi yada final konu anlatım

Üst Forum
Anasayfa
Yukarı Standart Görünüm