gökberk 01:15 29 Ara 2011 #11 Zor olsun istiyorsan Trigonometriyi seç derim.Trigonometri biraz uzun konudur bu yüzden slayt hazırlaması zor olur. Ve çok orjinal sorular bulabilirsin.
Özellikle forumda daha önceden sorulmuş ve hepsi çözülmüş sorulara
Konularına Göre Matematik Soruları buradan ulaşabilirsin. Bunları slayta ekleyebilirsin.
Ben eğer bu ödevi almış olsaydım kesinlikle Trigonometriyi seçerdim

Sen trigonometriyi bildiğin için tavsiye ediyorsun. Haklısındır da. Ama bizim trigonometri bilgimiz olmadığı için (10. Sınıflar henüz öğrenmedi), bilmediği bir konudan slayt hazırlamaya kalkması mantıklı değil, çünkü kopyala-yapıştır yapmış olacak, kendinden birşey katamayacak ödeve. Ben hakim olduğun bir konudan ödev hazırlamanı tavsiye ederim bu yüzden
duygu95 01:19 29 Ara 2011 #12
Sen trigonometriyi bildiğin için tavsiye ediyorsun. Haklısındır da. Ama bizim trigonometri bilgimiz olmadığı için (10. Sınıf) bilmediği bir konudan slayt hazırlamaya kalkması mantıklı değil, çünkü kopyala-yapıştır yapmış olacak, kendinden birşey katamayacak ödeve. Ben hakim olduğun bir konudan ödev hazırlamanı tavsiye ederim bu yüzden

Bir kısmı doğru ama ödevin amacı öğrencilere birşeyler kazandırmak, Bu slaytı hazırlamak için trigonometriye çalışacak ve bu konuyu daha önceden öğrenecek daha sonra o konuya geçildiğinde bu konu ile ilgili problemi olmayacak. Arkadaşlarından 1 adım önde olacak. Bu ödevi kendine faydalı olabilecek bir şekilde değerlendirirse kazanacağı çok artı var.
gökberk 01:22 29 Ara 2011 #13
Haklısın, eğer ödevi hazırlarken birşeyler kazanacaksa tabiki faydalı.
deniz_deniz 01:22 29 Ara 2011 #14 Zor olsun istiyorsan Trigonometriyi seç derim.Trigonometri biraz uzun konudur bu yüzden slayt hazırlaması zor olur. Ve çok orjinal sorular bulabilirsin.
Özellikle forumda daha önceden sorulmuş ve hepsi çözülmüş sorulara
Konularına Göre Matematik Soruları buradan ulaşabilirsin. Bunları slayta ekleyebilirsin.
Ben eğer bu ödevi almış olsaydım kesinlikle Trigonometriyi seçerdim

Biz daha o konuyu işlemediğimiz için o konuyla ilgili şuanda hiç bi fikrim yok ama fikriniz güzelmiş uygulayabilirim , ayrıca ben slaytın renkli , dikkat çekici ve slaytımı izleyerken sıkılmalarını istemediğim için çok kararsız kaldım gerçekten ya
duygu95 01:41 29 Ara 2011 #15 Biz daha o konuyu işlemediğimiz için o konuyla ilgili şuanda hiç bi fikrim yok ama fikriniz güzelmiş uygulayabilirim , ayrıca ben slaytın renkli , dikkat çekici ve slaytımı izleyerken sıkılmalarını istemediğim için çok kararsız kaldım gerçekten ya

Slayt'a sadece düz yazı eklemek izleyen açısından çok sıkıcı olur. Her konu anlatımından sonra çözümlü bir kaç soru eklemen, Bunları biliyor musunuz gibi ilginç şeylere yer vermen güzel olur. Slaytın tasarımı sana kalmış, içeriği zenginleştirirsen ödevin iyi bir not alır.
ayhaneva 03:16 29 Ara 2011 #16
ben bu öğretmenleri anlamıyorum...
ağzından iki kelime çıkıyor.. hazırla getir...
öğrenci nasıl çıkacak işin içinden

işin zormuş...
ben de projeleri dağıttım... şimdi nasıl hazırlık yapıyorlardır acaba
deniz_deniz 02:24 30 Ara 2011 #17 ben bu öğretmenleri anlamıyorum...
ağzından iki kelime çıkıyor.. hazırla getir...
öğrenci nasıl çıkacak işin içinden

işin zormuş...
ben de projeleri dağıttım... şimdi nasıl hazırlık yapıyorlardır acaba

ahh ahh sormayın hocam hiç bi içeriği hakkında inanın bi bilgi vermedi bende herkezden fikir alıyorum napıcağımı cidden şaşırdım
duygu95 02:39 30 Ara 2011 #18
Bizim okulda matematik yillik odevi olarak bir tane soru bankasi belirliyorsun ogretmen onaylarsa marta kadar o soru bankasini bitirmek zorundasiin ona gore not aliyorsun bu odev slayttan daha cok sey kazaniriyor.
deniz_deniz 01:28 02 Oca 2012 #19
Evet gecen sene bizimde öyleydi ama bazı öğrenciler soruları kendileri çözmeyip hazırdan yapanlar oluyordu hocada bunun farkına varınca bu sene böyle bi ödeve karar verdi malasef .
weburhan 00:40 15 Oca 2012 #20
Bence bilmediğin bir konuyu seç. Emin ol bu dönem ödevini gerçekten uğraşarak yaparsan en iyi bildiğin konulardan biri olacaktır.Sadece not için yapma.
Kolay gelsin .