Arkadaşlar,
Zambak 9. sınıf hücreleme yöntemine göre Kimya kitabının tarama testi cevap anahtarı olanınız var mı?
Yazdırılabilir görünüm
Arkadaşlar,
Zambak 9. sınıf hücreleme yöntemine göre Kimya kitabının tarama testi cevap anahtarı olanınız var mı?
sınavkızı yeri değil de, okulunuzda yangın çıkmış duydun mu?
Estağfurullah,MatematikciFM'den alıntı:sınavkızı yeri değil de, okulunuzda yangın çıkmış duydun mu?
:( maalesef Fikri öğretmenim, dersane dönüşü baktığımda çatısı tamamen yok olmuştu: "simsiyah".
Siz duyumu çevreden mi gazeteden mi aldınız bilmiyorum; ama çok şükür cana dâir bir zarar olmamış. Fabrikadan okul çatısına uğramış.
Sinav kizi kitap ben de var. Ancak telden resim seklinde buraya atabilirim ya da istedigin testin cvp anahtarini yazayim taratayip atamam bilgisayari kaldirdim haftalar once. :)
Genel tarama testleri, bileşikler ünitesinden 4 adet vardı gördüğüm kadarıyla kitabın tüm tarama testlerinin cevap anahtarı bütün bir sayfada olmalıydı ki kayıp şu an. Çok düşüncelisin, teşekkür ederim. :)duygu95'den alıntı:Sinav kizi kitap ben de var. Ancak telden resim seklinde buraya atabilirim ya da istedigin testin cvp anahtarini atayim bilgisayari kaldirdim haftalar once. :)
Demek kaldırdın bilgisayarı:o
Kötü haber tez yayılıyor. Ben seyretmedim de, haberler söylemiş, herkes duymuş. Yangını söndüren itfaiyecilerden biri, kayıt için okuldaydı ,o da söyledi.
Geçmiş olsun diyelim.
Geçmiş olsun :( Hangi okuldu?
Teşekkür ederiz, Allah büyüklerini göstermesin hiçkimselere.MatematikciFM'den alıntı:Kötü haber tez yayılıyor. Ben seyretmedim de, haberler söylemiş, herkes duymuş. Yangını söndüren itfaiyecilerden biri, kayıt için okuldaydı ,o da söyledi.
Geçmiş olsun diyelim.
gökberk'den alıntı:Geçmiş olsun :( Hangi okuldu?
Teşekkür ederiz, frzal Gökberk...
en azından okul başlamadan önce olmuş eğer okul varken olsaydı daha kötü sonuçlar doğururdu geçmiş olsun sınavkızı ...
Geçmiş olsun.
Sağ olasın Kadir Can, çok teşekkür ederiz.kcancelik'den alıntı:Geçmiş olsun.
Doğru bir tespit, hele hele son yılken. Çok teşekkür ederiz.svsmumcu26'den alıntı:en azından okul başlamadan önce olmuş eğer okul varken olsaydı daha kötü sonuçlar doğururdu geçmiş olsun sınavkızı ...