MatematikTutkusu.com Forumları

türkçe çıkmış sorular

1 2 Son
nightmare - ait kullanıcı resmi (Avatar) nightmare 21:06 03 Eyl 2012 #1
1

2

sinavkizi 21:16 03 Eyl 2012 #2
Vay canına!
Yıl 85 ve ne kısa sorular...

nightmare - ait kullanıcı resmi (Avatar) nightmare 21:19 03 Eyl 2012 #3
Vay canına!
Yıl 85 ve ne kısa sorular...
kısa ama şıkları 3 kez okumuşumdur yinede yapamdım

gereksizyorumcu - ait kullanıcı resmi (Avatar) gereksizyorumcu 21:28 03 Eyl 2012 #4
ilk soru D son soru da C değil mi?

nightmare - ait kullanıcı resmi (Avatar) nightmare 21:32 03 Eyl 2012 #5
ilk soru D son soru da C değil mi?
aynen öyle imiş

sinavkizi 21:33 03 Eyl 2012 #6
kısa ama şıkları 3 kez okumuşumdur yinede yapamdım
haklısın
2'de senin gibi B-C arası kaldım ama B'yi yakın buluyorum

gereksizyorumcu - ait kullanıcı resmi (Avatar) gereksizyorumcu 21:35 03 Eyl 2012 #7
aynen öyle imiş
farklı cevapları olsaydı tartışalım derdim ama cevaplar bunlarsa garip bi nokta göremediğim için açıklayamıyorum da bişey de diyemiyorum. mesela nerede takıldınız?

gereksizyorumcu - ait kullanıcı resmi (Avatar) gereksizyorumcu 21:37 03 Eyl 2012 #8
haklısın
2'de senin gibi B-C arası kaldım ama B'yi yakın buluyorum
bence C olmasaydı A olurdu B olmazdı. C-A-B-D-E olabilirlik sırası bana göre böyle

nightmare - ait kullanıcı resmi (Avatar) nightmare 21:39 03 Eyl 2012 #9
farklı cevapları olsaydı tartışalım derdim ama cevaplar bunlarsa garip bi nokta göremediğim için açıklayamıyorum da bişey de diyemiyorum. mesela nerede takıldınız?
1. soruya baktım bir daha D seçeneğini başa koyunca evet daha mantıklı . 2. soruda B ve C yi açıklarsanız ya da neden C dediğinizi sorun kalmaz.

gereksizyorumcu - ait kullanıcı resmi (Avatar) gereksizyorumcu 21:44 03 Eyl 2012 #10
yazarın yağmur beklediği çok açık, beklerkenki duygularını anlatıyor. havanın yağmur yağma sinyali vermesi lazım ama umutlandıracak kadar bile olmaması lazım. gökyüzü kapkara olursa bırakın umutlanmayı evden şemsiyenizi bile alırsınız. C seçeneğinde ise tam da yağmur bekleyen ama bu istediği olmayan birinin sözleri var.

ya aslına bakarsan bu işten anlayan birinden cevap vermesini istesen daha iyi olacak. benim durumum ingilizce anlıyorum ama konuşamıyorum diyen biri gibi. Türkçe çözebiliyorum ama nedenini anlatamıyorum

1 2 Son
Üst Forum
Anasayfa
Yukarı Standart Görünüm