MatematikTutkusu.com Forumları

___hız problemleri (tarama)___

yucel40 - ait kullanıcı resmi (Avatar) yucel40 14:30 13 Eki 2011 #1
Çözümünü bulamadığım sorular. Yardımcı okursanız çok sevinirim, çünki çok uğraştım denkleme dökemedim bir türlü...

bttl - ait kullanıcı resmi (Avatar) bttl 16:08 13 Eki 2011 #2

3 saniye demişim. anladın sen onu diğer soruyuda kitabımda bölüm vardı Bende karıştrmıştm.orda senin sorunun benzerini görüncebilgileri yollamak daha iyi olur diye düşündüm. .Kendin çözersen daha güzel olur.çözemessen yolliyim çözümü.

bttl - ait kullanıcı resmi (Avatar) bttl 16:24 13 Eki 2011 #3

yucel40 - ait kullanıcı resmi (Avatar) yucel40 16:40 13 Eki 2011 #4
Teşekkür ederim "bttl" hocam. o hız sorusuna benzer soru sormuştum atletlerin koşusuyla ilgili onda pistin uzunluğu belliydi, bunda belli değil o yüzden çözememiştim. o zaman da o sorumu siz ve başka arkadaşlar da çözmüştü, ama sizinki orantı yoluyla olduğu için çözümü kısaydı aklıma daha yattı. ayrıca kağıt kalem kullanıp çözümünüzü yollamanız çok hoş, bunun için size çok teşekkür ediyorum Allah razı olsun... :-) şimdi çözümleri yazıp inceleyeyim.

bttl - ait kullanıcı resmi (Avatar) bttl 18:08 13 Eki 2011 #5
Amin kardeşim.Rabbim sendende razı olsun. Ama ben hoca değilim Üni sınavlarına hazırlanıyorum..
Elle yazıp gönderme benimde hoşuma gidiyor.Soruları bende çözerek pratik olmaya çalışıyorum.Bide kendim içn şunu diyim.Bu şkeilde çözdüğüm çözümleri unutmuyorum fotoğrafını çekince çözümler aklımda fotoğrafik olrak kalıyor. şuana kadar bu sitede çözdüğüm soruları şöle bi düşününce hepsi foto foto aklıma geliyo. Hangi işlemi nereye yazığm ne yazdığım yazı değilde resim görüyorum sanki. Başklarında hafzasında böle daha iyi yer edinceğini düşündüğümden bi sorun çıkmassa bu şekilde devam.

Üst Forum
Anasayfa
Yukarı Standart Görünüm