sialnur 21:48 05 Ağu 2012 #21
önemli değil

Ne demek

Sorularınızı yollamayı unutmayın ama bizim için de pratik oluyor

Unutacağımı hiç sanmıyorum

İyi akşamlar yarın yeni sorularla görüşmek dileğiyle...
svsmumcu26 21:48 05 Ağu 2012 #22
Unutacağımı hiç sanmıyorum

İyi akşamlar yarın yeni sorularla görüşmek dileğiyle...

İyi akşamlar
duygu95 21:48 05 Ağu 2012 #23
sialnur, yazı ile yazabileceğin soruların resim ile yüklenmesi forum kurallarına aykırı. Bundan sonra dikkat et
gökberk 22:31 05 Ağu 2012 #24 Little Hill, eline sağlık ancak çözümleri de resim ile göndermiyoruz. Matematik editörünü kullanmaya özen gösteriniz.
Little Hill 00:58 06 Ağu 2012 #25 Bütün soruların cevapları için çok teşekkür ederim çok anlaşılır şekilde olmuş başka sorularımda olacak ama 5 soruyla sınırlı olduğu için her gün sorularımı göndermeye çalışacağım inşallah sizden de hep cevaplarını alarım

Yalnız şu soruda 4x ile 6x metre nerden geldi neden öyle yapıldı anlamadım diğer kısımlarını anlamama rağmen orda takıldım ?
%100 dediğimiz için %40'a 4x %60'a 6x değerini verdim. 40x ve 60x de verebilirdik. Kolay olması açısından küçük değerler verdim. Beğenmenize sevindim
Little Hill 01:02 06 Ağu 2012 #26 Little Hill, eline sağlık ancak çözümleri de resim ile göndermiyoruz. Matematik editörünü kullanmaya özen gösteriniz.
Teşekkür ederim. Matematik editörü kısmını bilmiyordum. Bundan sonra dikkat etmeye çalışırım. Açıkçası paintten çözüm yapmak daha kolayıma geliyor. Sadece meraktan soruyorum resim göndermenin ne sakıncası var ki?
duygu95 01:07 06 Ağu 2012 #27 Teşekkür ederim. Matematik editörü kısmını bilmiyordum. Bundan sonra dikkat etmeye çalışırım. Açıkçası paintten çözüm yapmak daha kolayıma geliyor. Sadece meraktan soruyorum resim göndermenin ne sakıncası var ki?
Resimler bir süre sonra silindiği için, daha sonra bu konuyu okuyan arkadaşlar çözümleri ve soruları göremeyecek. Herkesin bu sorulardan faydalanabilmesi için böyle bir kural var.
Little Hill 01:11 06 Ağu 2012 #28 Resimler bir süre sonra silindiği için, daha sonra bu konuyu okuyan arkadaşlar çözümleri ve soruları göremeyecek. Herkesin bu sorulardan faydalanabilmesi için böyle bir kural var.
Anladım.