MatematikTutkusu.com Forumları

Bilfen YGS Kimya ve Biyoloji Denemeleri Değerlendirmesi

korkmazserkan - ait kullanıcı resmi (Avatar) korkmazserkan 23:16 05 Eyl 2014 #1
Kimya

Kitap ince 30 denemeden oluşmakta olup sorular tam anlamı ile YGS müfredatına uygundur.Denemelerde karşınıza gelebilecek birçok soru tipini bu kitapta bulabilirsiniz.
Sorularına gelince kolay-orta düzey arada zor sorularda kaynaştırılmış yoruma dayalı çelişkide bırakan sorular çok var YGS hazırlıkta alınıp çözülmesi gerektiğini düşünmekteyim

Biyoloji

Bu kitap güncel ve deneysel sonuçlar ağırlıkta olan bir kitap bitki biyolojisi ve kalıtım konularında ağır soruları var YGS ye yönelik yorum soruları oldukça güzel ve çözerken ayrıca öğretiyor kitabın bilgiyi istediği sorularda var. YGS hazırlıkta çözülmesi gerektiğini düşündüğüm ancak yanınada FEM kapsül denemesi çözülürse oldukça süper ikili olacağını düşündüğüm bir kitap

kingwalter - ait kullanıcı resmi (Avatar) kingwalter 23:28 05 Eyl 2014 #2
Biyoloji soru bankasını ara sınıfta çözmüştüm,biraz ayrıntı,deney ayrıntılı,zorlayıcı güzel bir kaynaktı,denemesi olduğunu bilmiyordum,güzel inceleme eline sağlık korkmazserkan

korkmazserkan - ait kullanıcı resmi (Avatar) korkmazserkan 23:33 05 Eyl 2014 #3
11.sınıfta ben çözdüm biyolojisini ama çok zorlandım öyle böyle değil ama denemelerini çok beğendim çok güzeller

kingwalter - ait kullanıcı resmi (Avatar) kingwalter 23:45 05 Eyl 2014 #4
11.sınıfta ben çözdüm biyolojisini ama çok zorlandım öyle böyle değil ama denemelerini çok beğendim çok güzeller
aynen bende 11de çözmüştüm biyolojicim çözme bunu diğer kaynakların bitince çözersin diyordu,gerek yok bu kadara diye

korkmazserkan - ait kullanıcı resmi (Avatar) korkmazserkan 02:08 06 Eyl 2014 #5
Biyoloji hocamız bize bu kitabı alın çözün dedi kimse çözemedi tabi tabi ben bayağı ilerledim ittire ittire

Üst Forum
Anasayfa
Yukarı Standart Görünüm