MatematikTutkusu.com Forumları

lütfen!

1 2 Son
halil2 01:35 12 Nis 2011 #1
Admin,neden yazdığım konuyu kilitliyorsun? Bazıları da fazla soru gönderiyor onlara neden kilitlemiyorsun? Ayrımcılık yapma admin lütfen en az 4 tane sordum ve 6 tane konu açtım kabul ediyorum kilitlersen kilitle ama ben ayrımcılık olarak görüyorum. Saygılar.

AtaLay - ait kullanıcı resmi (Avatar) AtaLay 01:44 12 Nis 2011 #2
Aslında bu fazlalık sorular için bir çözüm buldum ama, "Admin" ile görüşüp değerlendirmemiz lazım.

Serkan A. - ait kullanıcı resmi (Avatar) Serkan A. 01:51 12 Nis 2011 #3
Admin,neden yazdığım konuyu kilitliyorsun? Bazıları da fazla soru gönderiyor onlara neden kilitlemiyorsun? Ayrımcılık yapma admin lütfen en az 4 tane sordum ve 6 tane konu açtım kabul ediyorum kilitlersen kilitle ama ben ayrımcılık olarak görüyorum. Saygılar.
Herkes senin gibi soruları sorup çözümlerini aldıktan sonra kaçıp gitmiyor.

Burada öğrencilerin sorduğu soruların çözümlerine yardımcı olan öğrenciler var. 50-100 arası soruya çözüm yapmış öğrenciler var. Onlar bir şey sordukları zaman yarım sayfa anlatım yapıyorum. Onlar günde 50 tane bile soru sorabilirler. Yetişebilirsek çözeriz. Buna ayrımcılık denir.

Aslında bu fazlalık sorular için bir çözüm buldum ama, "Admin" ile görüşüp değerlendirmemiz lazım.
Nasıl bir fikir Atalay? İş görürse kullanalım tabi ki?

Serkan A. - ait kullanıcı resmi (Avatar) Serkan A. 01:56 12 Nis 2011 #4
Ayrıca 11 Nisan tarihli 4 er soruluk 2 konun yani 8 sorun çözülmüş (1 (Bölen Sayıları 4) ve 2 (Bölen Sayıları 5)). Ben bu iki konudan sonraki açtığın 3. konuyu kapatmışım. Siteye hiç bir katkın yokken ve 5 soru sınırı geçmişken isyan edebiliyor olman çok güzel.

Şimdiye kadar 90 dan fazla konu açmışsın. Ortalama 4 sorudan 350 den fazla sorunu çözmüşüz. Sen mahcup olacağın yere sitem ediyorsun. İnsan biraz mahcup olup bende foruma nasıl katkıda bulunabilirim diye düşünür. Aklının erdiği soruları çözmek için uğraşır.

halil2 02:25 12 Nis 2011 #5
siz yanlış düşünüyorsunuz admin. ayrımcılık yaptığınız şey bazı kişiler maksimum soru sormayı geçtiği zaman uyarmıyorsunuz bana da herkese de haksızlık yapıyorsunuz.bi tek sizden başka şikayet yok çok soru sorduğuma. herkes sizin zihniyetinize uymak zorunda değil. buna çözüm bul.

halil2 02:29 12 Nis 2011 #6
ben yapamadığım soruları soruyorum ve sorarım. kimse şikayetçi değil admin senden başka. bende o kadar matematik kafası yok ve çözemediğim soruları sormaya hakkım var. en iyisi atalay kardeşin dediğini yapalım söylesin. mantıklı olursa hemen kabul ederim.

halil2 02:38 12 Nis 2011 #7
admin,çok güzel bi site forum açmışsın çok teşekkür ediyorum.ama ayrımcılık yapıyorsun.ben mahçup olduğum soruları soruyorum. sitem etmedim, sen yanlış anlıyorsun.sakın sitem ettiğimi düşünme. tüm matematik forumlarında böyle kesirli sorular,toplam çarpım sembolu vb. işaretli olan sayfa yok.bi tek sizin forumunuzda var. ama bi tek bana ayrımcılık yapmayın.bağımsız davranın. ÇOK SORU SORDUYSAM ÖZÜR DİLERİM AMA BANA HAKSIZ YERE BÖYLE AYRIMCILIK YAPAMAZSINIZ.Bİ TEK BANA DEĞİL,HERKESE YAPAMAZSINIZ. SİZİN ZİHNİYETİNİZLE BENİM ZİHNİYETİM FARKLI OLABİLİR.HERKES AYRI DÜŞÜNÜR,HERKES ANLAMADIĞI SORUYU SORAR. EĞER SORU SORMAMAMI İSTERSEN DİLE GETİR. AMA YİNE DE ANLAMADIĞIM SORULARI SORMAYA DEVAM EDECEĞİMİ UNUTMAYIN.

paradoks12 - ait kullanıcı resmi (Avatar) paradoks12 02:38 12 Nis 2011 #8
burada herhangi birine haksızlık edildiğinden bahsetmek doğru değil, çünkü ortada çiğnenecek bir hak yok, sorularını burada çözdürmek kimsenin hakkı olmadığı gibi çözmekde bimsenin görevi değil, burada yapılan şeyler gönüllülük esasına dayandığı için, hak yada haksızlıktan bahsetmek doğru değil,
ben kendi adıma söyleyeyim, bir çok kişinin sorusunu çözmeye çalışıyorum ve hiç bir karşılık beklemiyorum, sonuçta hoşuma gittiği için yapıyorum, yapılan yorumlar bazen hoşuma gidiyor bazen moralimi bozuyor, bazı arkadaşların sorusunu zefkle çözüyorum keşke daha çok yardımcı olabilseydim diye düşünürüm, ama bazılarının sorusunu çözdüğüme pişman olduğumda oluyor bazıları için ne gerek var boşuna yoruyorsun kendini dediğimde oluyor, ister istemez bir süre sonra ayrımcılık yapıyorum, yalnız bu ayrımcılığın sebebi benden değil kişinin kendisinden kaynaklanır.
kısacası kimse kimseye haksızlık etmez kişi kendine haksızlık eder

ömer_hoca 02:38 12 Nis 2011 #9
Halil önce biraz sakinleş. Admin hoca haklı, uyandırdığın izlenim tüm ödevlerini buradaki hocalara yaptırmaya çalıştığın yönünde. Hiç çaba sarfettiğin izlenimini uyandırmıyorsun. Sanırım admin hocanın asıl tepkisi bu yönde.

halil2 02:41 12 Nis 2011 #10
Haklısınız,ama bende o kadar matematik zekası yok. Arkadaşlar,ben sorduğum soruları çözemediğim için söylüyorum soruyorum. Siz benim yerimde olsaydınız ne yapardınız?

1 2 Son
Üst Forum
Anasayfa
Yukarı Standart Görünüm