ömer_hoca 02:47 17 Nis 2011 #11 Yok hocam bana torpil geçmişler.Şanslı olmak başka işte

Peki, sana torpil geçtiler, ben y.an.ayım halime...
mürşde 02:52 17 Nis 2011 #12
mürşde 02:56 17 Nis 2011 #13
Sorularımı sorabileceğim bir coğrafya sitesi bilen yok mu ??????????????
Biliyosanız yazın da matematik sitesine coğrafya sorusu yazmak durumunda kalmayayım.
ömer_hoca 02:58 17 Nis 2011 #14
Dur bakalım sana gene torpil geçen biri olacak mı, arayıp öyle bir site bularak
mürşde 03:07 17 Nis 2011 #15
Ben aradım zaten; ama yok.Yani şöyle yok.Hepsinde belli materyaller yüklenmiş.Haritalar eklenmiş ;ama benim aradığım bu değil.Onların hepsi kitapta da var.Ben sorularımı sormak istiyorum.Coğrafyacı olup bi site kurasım geliyo.Öğrencilerin bilemediği soruları çözen bir site....
Belki gene bir torpil geçen olur.Nede olsa şanslıyım yani
duygu95 03:21 17 Nis 2011 #16
Bence coğrafyayı kimse sevmiyor olabilir şahsen ben ezber yapmayı hiç sevmem coğrafyada zaten çok ezber var yorum soruları için olabilir belki, onlar kolay olabiliyor bazen
mürşde 03:26 17 Nis 2011 #17 Peki, sana torpil geçtiler, ben y.an.ayım halime...

hocam şanslıyım diye diye nazar deydi sonunda.Site bana da yüklemiyo artık

Unuttu beni

Neyse kısmet başka baharaymış.
ömer_hoca 03:29 17 Nis 2011 #18
ee ne oldum değil, ne olacağım diyeceksin...
mürşde 03:36 17 Nis 2011 #19 Bence coğrafyayı kimse sevmiyor olabilir şahsen ben ezber yapmayı hiç sevmem coğrafyada zaten çok ezber var yorum soruları için olabilir belki, onlar kolay olabiliyor bazen

Ben seviyorum aslında;coğrafya ezber ama bir süre sonra o da insana zevkli geliyo.Yani bana öyle geliyo diyim

Biri diğerinin aynı.Bir süre sonra sıklıyosun hepsi birbirinin aynı gibi olan soruları çözmekten.Çok kolay geliyo sorular.Dünya haritasında ülkeleri bulma falan bulmaca gibi geliyor.Ya da belki insan neye çok vakit ayırırsa onu daha çok seviyor mu diyeyim artık
duygu95 03:45 17 Nis 2011 #20 Ben seviyorum aslında;coğrafya ezber ama bir süre sonra o da insana zevkli geliyo.Yani bana öyle geliyo diyim

Biri diğerinin aynı.Bir süre sonra sıklıyosun hepsi birbirinin aynı gibi olan soruları çözmekten.Çok kolay geliyo sorular.Dünya haritasında ülkeleri bulma falan bulmaca gibi geliyor.Ya da belki insan neye çok vakit ayırırsa onu daha çok seviyor mu diyeyim artık

Coğrafyayı hiç sevemiyorum genel olarak aslında sözel dersleri sevemiyorum bir tarihi severim o da merak ettiğim için