"http://testyourself.tr.msn.com/olcer...ti/Result.aspx" ERROR
Sizleri çok seviyorum ♥
madem beceremiyorum ben de karşı duruş sergilerim. IQ testlere karşıyım arkadaş.
(10√4)12
site fazla zekadan devreleri yanmış
IQ Testi - Zeka Testi (Ücretsiz Sertifika)
Bu siteden yapmıştım geçen yıl, 137 IQ (Çok üstün zeka) demişti, ama gerçekçi bir değer mi bilemiyorum site güvenilir mi .
You're unique, just like everyone else...
inanmayın şunlara bomboş işler kareleri döndürerek zeka ölçülüyorsa bir şey denilemez.
Neye göre zeki ? Bir kaç insanın ya da bir programın hazırladığı soruya göre mi zeki olunuyor ? O zaman bu soruları hazırlayanlar herkesten daha zeki (!) forumda defalarca konuşuldu bu konu zeka bu tarz şeylerle ölçülemez bence.
Aslında doktora gidip yaptırılsa daha gercekci sonuclara ulasılır . Ama zekayı 6-7 kısıma ayırıyor uzmanlar her insanın farklı zeka potansiyeli varmış .
You're unique, just like everyone else...
bence onlarda safsatadan başka bir şey değil laf olsun torba dolsun derler ya o hesap.
diyelim ki ben bu soruları aldım normal bir anda çözdüm yarıyarı yaptım diyelim kafam boş olduğu bir anda belki fulleyebilirim de o halde zeka ölçülmüş olamaz (eğer sabah akşam zeka oranımız değişmiyorsa) dediğimi anlayabildiniz mi? Zeka sabittir diyorlar da o halde neden ben sabah ölçünce farklı ya da akşam ölçünce farklı oluyor?
İnanmıyorum bunlara ben tek inandığım bir şey var zeka geliştirilebilen bir şey nasıl geliştiririm derseniz zeka sorularıyla çeşitli oyunlarla filan uğraşmak daha işe yarar diye düşünüyorum.
Foruma üye olmana gerek yok! Facebook hesabınla yorumlarını bekliyoruz!