MatematikTutkusu.com Forumları

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayram’ımız kutlu olsun!

3.141592653589 - ait kullanıcı resmi (Avatar) 3.141592653589 23:10 22 Nis 2014 #1
Hiç şüphe yok, devletimizin ebedi müddet yaşaması için, memleketimizin kuvvetlenmesi için, milletimizin refah ve mutluluğu için hayatımız, namusumuz, şerefimiz, geleceğimiz için ve bütün kutsal kavramlarımız ve nihayet her şeyimiz için mutlaka en kıskanç hislerimizle, bütün uyanıklığımızla ve bütün kuvvetimizle millî egemenliğimizi muhafaza ve müdafaa edeceğiz. (1923 M. Kemal ATATÜRK)

Tükenir Kalem - ait kullanıcı resmi (Avatar) Tükenir Kalem 23:23 22 Nis 2014 #2
Şimdiki çocuklara bakıyorum,benim ilkokuldaki çocukluğuma bakıyorum..Çok şey mi değişti acaba..Ben çocukken törenlerde çok eğlenirdik,hala hatırımdadır cıvıl cıvıl tüm öğrenciler iç içe..

3.141592653589 - ait kullanıcı resmi (Avatar) 3.141592653589 23:26 22 Nis 2014 #3
Şimdiki çocuklara bakıyorum,benim ilkokuldaki çocukluğuma bakıyorum..Çok şey mi değişti acaba..Ben çocukken törenlerde çok eğlenirdik,hala hatırımdadır cıvıl cıvıl tüm öğrenciler iç içe..
bizler okulda kutlamalarımızın bitimiyle temiz kıyafetlerimiz giyip lunaparka giderdik.
e-mail yoktu. kartpostal mektup atardık
-face tivit dürtmleri yoktu. mahallemizin sokaklarında gerçekden arkadaşımızın omzuna dokunarak ebe derdik.
-odamızda tek başımıza kalmak istemezdik çok sıkıcıydı. şimdiki çocuklar odalarından çıkmak istemiyor ((

svsmumcu26 - ait kullanıcı resmi (Avatar) svsmumcu26 23:35 22 Nis 2014 #4
23 Nisan hiçbir zaman benim için bir şey ifade etmedi...
Bayramlar bir ayrıydı benim için.
Evet,çocuklar çok değişti.
Hocam bırakın çıkmasınlar haberlerde kötü kötü haberler görmekten bıktık artık,üzülüyor insan.

23 Nisan çocuk 'bayramı' Mısır,Filistin,Doğu Türkistan ve suriye'deki çocuklara da gelmiyorsa; Asıl bayramı başkaları yapıyordur..
Bu nedenle kutlama gereksinimi duymuyorum.

Üst Forum
Anasayfa
Yukarı Standart Görünüm