MatematikTutkusu.com Forumları

yoruluyorum :(

1 2 3 ... Son
ajanyumusakg - ait kullanıcı resmi (Avatar) ajanyumusakg 15:32 19 Eki 2013 #1
bu yıl çok yoruluyorum sizdede öyle oldu mu bilmiyorum ama bu yüzden forumdaki ve cevremdeki insanlar açık liseye geçmiş evde ders çalışmak için ..ben okul dersane kütüphane üçlüsünde tıkanıp kaldım çok yoruluyorum buna bi önerisi fikri olan var mı böyle yap yorulmazsın yada daha az yorulursun gibisinden :/ önerilerinizi bekliyorum

MKE - ait kullanıcı resmi (Avatar) MKE 15:34 19 Eki 2013 #2
Allah Allah ben de 12. sınıfm ama hiç yorulmuyorum

svsmumcu26 - ait kullanıcı resmi (Avatar) svsmumcu26 15:35 19 Eki 2013 #3
Yorulduğun zamanlar hedeflediğin yeri hayal et yorgunluk filan kalmıyor

ajanyumusakg - ait kullanıcı resmi (Avatar) ajanyumusakg 15:44 19 Eki 2013 #4
mke çok gıcıksın hayal ediyorum ediyorum savaş da hayal ettikçe hayalime ulaşmak için daha çok çalışmam lazım deyip daha da çalışıyorum bu da yorgunluğumu arttırıyor

MKE - ait kullanıcı resmi (Avatar) MKE 15:56 19 Eki 2013 #5
uyku beslenme gibi kolayca kontrol altına alabileceğin şeyleri düzene sokmalısın. bir de ben çok fazla ve yüksek sesle müzik dinlememeni öneririm.

ajanyumusakg - ait kullanıcı resmi (Avatar) ajanyumusakg 15:59 19 Eki 2013 #6
yok ya o yüksek sesle ve fazla müzik dinlemiyorum çok şükür uyku tamamda beslenmem o kadar düzenli değil açıkçası

MKE - ait kullanıcı resmi (Avatar) MKE 16:01 19 Eki 2013 #7
vitamini unutma. tam mandalina mevsimi c vitamini dinç tutabilir. sevmesen bile hafta en az bi kere maden suyu iç ne biliyim işte dikkat et

ajanyumusakg - ait kullanıcı resmi (Avatar) ajanyumusakg 16:06 19 Eki 2013 #8
ayyçok düşüncelisin teşekkürler ) maden suyu meyveli olanlar çok zararlıymış sade olanlarıda biraz yavan kalıyor...sade maden suyunu nasıl içebilirim ?

MKE - ait kullanıcı resmi (Avatar) MKE 16:10 19 Eki 2013 #9
evet sade olanlar için dediğin doğru ama bir önerim yok ben çook önceden limon mu sıktım şeker mi kattım ne yaptımsa köpürdü taştı filan sonra dokunmadım hep sade içtim

ajanyumusakg - ait kullanıcı resmi (Avatar) ajanyumusakg 16:18 19 Eki 2013 #10
şeker mi karbonat atsaydın oldu olacak )

1 2 3 ... Son
Üst Forum
Anasayfa
Yukarı Standart Görünüm