MatematikTutkusu.com Forumları

film önerisi :)

ajanyumusakg - ait kullanıcı resmi (Avatar) ajanyumusakg 04:23 15 Ağu 2013 #1
bundan önceki konuda kevser forumdaşımız bunu yeni öğrendim kull*****m dedim neyse işte bi kitap almış bize sormuş nasıl diye svsmumcu da dediki ben direk okurum bakmam yoruma felan ...evet kitapta alıp okuyabiliyoruz peki ya filmlerde ? bazı filimlerin ilk yarım saatten sonrası işkenceye dönüşüyor ve kapatıyoruz...zaman kaybı ve oo filme harcagımız vakıte ( sahsen ben çok çok çook acıyorum ) üzüllüyoruz..neyse kısa keseyim ..bu filmi mutlaka izlemen lazım ajanyumusakg yaa dediğiniz güzel filimler var mı ? türü fark etmez hazır daha okullar açılmamışken kendımıze vakit ayırdığımızda felan izlemek için yani ilk öneride bulunan ben olayım bari akıl oyunları gerçekten hayranlıkla izlediğim bi filmdi ..bence herkess izlemeli başka önerisi olan

duygu95 - ait kullanıcı resmi (Avatar) duygu95 04:24 15 Ağu 2013 #2
aslında daha önce böyle bir konu açmıştım https://www.matematiktutkusu.com/for...anci-dizi.html (Film-Kitap-Yabancı Dizi)

ajanyumusakg - ait kullanıcı resmi (Avatar) ajanyumusakg 04:28 15 Ağu 2013 #3
kusura bakma görmemiştim

ajanyumusakg - ait kullanıcı resmi (Avatar) ajanyumusakg 04:34 15 Ağu 2013 #4
bu filimleri ve sn izledim ya

gereksizyorumcu - ait kullanıcı resmi (Avatar) gereksizyorumcu 00:35 16 Ağu 2013 #5
IMDb: TOP 100 BEST MOVIES EVER MADE - a list by www-jats
listede hala izlenmemiş olanlar izlenebilir

sonrasındaysa
IMDb Top 250
bu listenin 101. sırasından devam edilebilir.

muhakkak isim isteniyorsa bugün ...und täglich grüßt das Murmeltier (1993) - IMDb bunu izleyin yarın başka bi film daha önerelim.

ajanyumusakg - ait kullanıcı resmi (Avatar) ajanyumusakg 04:15 20 Ağu 2013 #6
teşekkürler bunları izleyecegm en kısa zamanda korku adına hangisini tavsiye edersin

gereksizyorumcu - ait kullanıcı resmi (Avatar) gereksizyorumcu 21:24 21 Ağu 2013 #7
korku ya da gerilim filmi sevmiyorum ancak kuzuların sessizliği ya da testere vs gibi gerçekten başkaları tarafından beğenilen güzel filmler olursa izliyorum. bu korku filmi de yeni çıkmış izleyeyim dediğim bir film olmuyor pek. insan korku filminden neden keyif alır , bir mazoşizm durumu mu vardır bakmak lazım.

ajanyumusakg - ait kullanıcı resmi (Avatar) ajanyumusakg 17:32 22 Ağu 2013 #8
komedi filimlerinden daha komik oluyor bazıları kuzuların sessizliğini izleyeceğim

Üst Forum
Anasayfa
Yukarı Standart Görünüm