ajanyumusakg 09:43 21 Ağu 2013 #31

tarihi cinayet romanı
Kpssinem 03:25 13 Oca 2014 #32
polisiye olarak türk bir yazar önereyim tolga karanlıkoğlu kara büyü polisiye idi sanırım mavi ayın altında olanda fantastik idi ikisini de çok sevmiştim.onun haricinde agatha christie ölüm oyunu adlı kitabını çok sevmiştim başta agatha ya alışmak zaman alır ama sevince de bırakılmaz
Calculus 05:58 13 Oca 2014 #33
sana önerebileceğim ve çok beğendiğim, bilimkurgu bilmeme ne birinciliğine aday gösterilmiş 2. olmuş amcamızın yazdıgı türü bilimkurgu olan roman Old Man's War "yaşlı adamın savaşı" 4 kitalptan ilki
tabi ben bilmeden 2. kitaptan başladım neyse şiddet ile tavisiye edilir
4 kitabıda birden alırsan daha ucuza kapatıyorsun öğrenci mantığı mübarek alırsan haberi ola
Yaşlı Adamın Savaşı - John Scalzi - %25 indirimli : Kitap | idefix.com
korkmazserkan 20:26 13 Oca 2014 #34
tess gerritsen-cerrah ve kan gölü
Calculus 03:46 14 Oca 2014 #35
yeni başladım tarihi roman şimdi başlayacağım kısmet olur ize
kitapın arkasında yazanı yazıyorum.
adamın çaresiz bir şekilde oynattığı kolunun ucundaki korkunç yaranın çürümeye başladığı belliydi.Fakat bu kanlı et yığını tüm işkencelere rağmen insanlığından bir şey yitirmemişti.Çarmıhın önünde duran cellat, işkence gören adamın vücuduna iki çivi daha çakmakla meşguldü. çekici indirdiği anda adamın vücudundan fışkıran kan sütunu geniş bir kavis çizerek meydanı kaplayan tozların arasına karışıyordu. Fakat kurban kahkahalar atarak öyle bir gülüyordu ki, yanaklarından aşağı yaşlar süzülüyordu.Bunun sebebi çektiği şiddetli acı olabilir miydi?
Rüstem Efendi'nin sesi duyuldu:
"Bu adam el Hallac"
Bağdat'ta ölüm Hallac-ı Mansur
yazar: Wolfgang Günter Lerch
Benden bu kadar mübarek.)