Beyinle ilgili bi yarışma var.bildiğiniz kaynaklar varmı
Beyinle ilgili bi yarışma var.bildiğiniz kaynaklar varmı
İşte en merak duyduğum alan!
bu nasıl bir yarışma ben de tıbba meraklıyım boş kaldığımda anatomi kitapları okuyorum özelliklede beyin anatomisini çok araştırdım kaynak bilmiyorum ama sorun olursa ben yardımcı olmaya hazırım tabii bu araştırma tıbbi bilgilermi ister nasıl olur bilemem
evet.baya tıp bilgisi istiyor zaten tıp fakültesi başlatmış bu yarışmayı.Beyinle ilgili bi yarışma.Mesela hangi bölüm ne yapar tarzında , 1.lik yapmak çok isterim doğrusu geçen yıl bizim okul 2.olmuştu bu sene hocamız çok güveniyor bana.İnşallah 1.lik istiyorum.sen çalışmalarını nerden yapıyorsun serkan?
Hocam dediğim gibi okuldan bi kaç kişiyi seçtiler bugünde buluşturdular kaynak lazım anlicanız
ilk önce bu 4 kişiyi seçicekler girmem için iyi bi kaynağa ihtiyacım var.
kazanırsanız tıp fakültesi seni sınavsız alacak mı?
kızmayın ama sadece ezbere dayalı bi konunun neyinin yarışmasını yapıyolar? elinize versinler 10.000 tane kişi ve bunlara ait telefon numarası en iyi ezberleyeni galip ilan etsinler olsun bitsin.
Hangi bölüm ne yapar komik olmuş zaten beyini inceleyen iki kısım var
Nörosirurji(Beyin Cerrahi)
Nöroloji(Beyin Hastalıkları)
dolaylı olarak Psikyatri
ha bunlar nelerimi inceler
nöroşirurji omurga cerrahisi sinir cerrahisi ve Beyin cerrahisi yapar senin isteğin beyin kısmıyla
eğer sitede izin verirlerse bunların alanlarını tıbbi bir şekilde açıklamak isterim
Foruma üye olmana gerek yok! Facebook hesabınla yorumlarını bekliyoruz!