gereksizyorumcu 14:55 04 Tem 2012 #1
Little Hill 04:52 06 Ağu 2012 #2
Bu adam maketçilikte level atladı. Artık 3 boyutlu, insan dokusuna birebir maddelerden yapıyo maketlerini

Düğüne derneğe gönderiyo
tubicik 13:17 06 Ağu 2012 #3
bian baslıgı okuyunca seni mimarlık fakültesinde okuyor sandım..
svsmumcu26 13:43 06 Ağu 2012 #4
Evet , bunu bir yerde daha görmüştüm

))
MatematikciFM 15:12 06 Ağu 2012 #5 bian baslıgı okuyunca seni mimarlık fakültesinde okuyor sandım..
tubicik, forumdakileri tanı biraz
sayın gereksizyorumcu, endüstri mühendisidir. Kendisi ununu eleyip eleğini asmıştır.

Ama sağlam matematikçidir. Hepimizin üstadıdır.
svsmumcu26 10:41 12 Ağu 2012 #6 tubicik, forumdakileri tanı biraz
sayın gereksizyorumcu, endüstri mühendisidir. Kendisi ununu eleyip eleğini asmıştır.

Ama sağlam matematikçidir. Hepimizin üstadıdır.
Aynen hocam

O kadar hocamız var

Hepsini bir ayrı seviyorum ama gereksiz yorumcu hocama daha görmeden kanım ısındı.Bir insan her şeyi nasıl bu kadar iyi yapabilir

) Hayranım kendisine

gereksizyorumcu 20:40 12 Ağu 2012 #7 Aynen hocam

O kadar hocamız var

Hepsini bir ayrı seviyorum ama gereksiz yorumcu hocama daha görmeden kanım ısındı.Bir insan her şeyi nasıl bu kadar iyi yapabilir

) Hayranım kendisine

abartmayalım arkadaşlar herşeyi iyi yapmak aşırı iddialı bir tanımlama. çok iyi öğrenciler gördüm ama bu dediğiniz şekilde olanı inanın yok. herkes bi yerde patlak veriyor bazısını siz farkedecek kadar dikkatli ya da bilgili olmuyorsunuz o kadar
MatematikciFM 22:17 12 Ağu 2012 #8 Aynen hocam

O kadar hocamız var

) Hayranım kendisine

küçük bir uyarı daha sana,
gereksiz yorumcu şeklinde yazmasan iyi olur.
yanlış anlama şahsına söylemiyorum. daha önceden kendisini küçümsemek babında bunu yapanlar oldu , o yüzden diyorum. senin de aynı hataya düşmeni istemem.
svsmumcu26 22:31 12 Ağu 2012 #9 küçük bir uyarı daha sana,
gereksiz yorumcu şeklinde yazmasan iyi olur.
yanlış anlama şahsına söylemiyorum. daha önceden kendisini küçümsemek babında bunu yapanlar oldu , o yüzden diyorum. senin de aynı hataya düşmeni istemem.
Hocam ! Ben GereksizYorumcu Hocama iyi anlamda yazdım bunu ne haddime benim öğretmenim olsun veya olmasın kendimden yaşça birine böyle bir hakaret etmek!
svsmumcu26 22:33 12 Ağu 2012 #10 abartmayalım arkadaşlar herşeyi iyi yapmak aşırı iddialı bir tanımlama. çok iyi öğrenciler gördüm ama bu dediğiniz şekilde olanı inanın yok. herkes bi yerde patlak veriyor bazısını siz farkedecek kadar dikkatli ya da bilgili olmuyorsunuz o kadar

Hocam tabii ki de ben bunu forumda ne zaman birisi bir soru sorsa mutlaka mantıklı bir cevabınız oluyor.Onu kastederek söyledim