1. #1

    Grubu
    Kıdemli Üye
    İş
    Üniversite

    çok ama çok ilginç ölümler

    Ingiltere`de, stanford`da bir grup iş arkadaşı bir dostlarının 50. Doğum günü için özel parti verdi. Bir pastanın içinden çıkacak dansöz kız dahi ayarladılar. Ancak adam pastadan çıkan çıplak dansözü görünce kalp krizi geçirip öldü. Zira pastadan çıkan kendi kızıydı.


    Bir fransız 1998 yılında intihara karar verdi. Bunun için deniz kıyısındaki bir yamaca tırmandı. Yamaçtaki kayaya ipi bağladı, diğer ucunu boynuna geçirdi. Ardından garanti olsun diye bir şişe de zehir içti ve kendini ateşe verdi. Sonra da uçurumdan aşağı atladı. Tam atlarken de elindeki silah ile başına ateş etti. Kaderin garip cilvesi; silahtan çıkan kurşun sekti, boynundaki ipi kopardı. Uçurumdan düştüğü nehir vücudundaki yangını söndürdü. Su çok soğuk olduğu için vücudu şoka girdi ve zehiri kustu. Sudan bir balıkçı çıkardı, hastaneye kaldırıldı. Adam hipotermiden yani vücut ısısının çok fazla düşmesi sonucu öldü.


    Kulaklarını yapıştıran doğa bekleriz`in kulakları çınlasın... Ingiltere`de bir akrabası var sanırız. Olay şu; 27 yaşındaki bir adam acili arayıp nefes alma güçlüğü yaşadığını bildirince hemen hastaneye kaldırılıyor. Hastanede adamın burun spreyi yerine yapıştırıcıyı burnuna sıktığı ortaya çıkıyor.


    1901 yılında maud willard bir fıçı içinde kendini niagara şelalesinden aşağı attı. Maud bu atlayışta ölmedi. Onu öldüren zorla fıçıya soktuğu köpeğiydi. Köpek burnunu fıçının tek hava deliğine dayayıp, sahibine yer vermeyince, havasızlıktan boğularak öldü.


    ünlü oyun yazarı tennessee williams`ın ölümü de enterasan olaylar arasında. 71 yaşındaki yazar, burun spreyini ****ak için başını arkaya yatırdığında, ağzına düşürdüğü spreyin kapağı boğazına takılınca, boğularak öldü.


    1929 yılında ingiltere`de itfaiyeciler becerilerini sergilemek için bir gösteri düzenlediler; dokuz çocuk yanan bir evden kurtarılacak sözde kurbanlar olacaktı. Itfaiyecilerden biri kullanmayı planladıkları sis bombalarını unutup, evi gerçekten ateşe verdi. çocukların hepsi yangında ölürken, onları manken sanan kalabalık çılgınca alkışlıyordu.


    1982 yılında new orleanslı bir golfçu 13. Delikte kötü oynadığı için sopasını nefretle fırlattı. Sopa golf arabasına çarpıp, ikiye bölündü. Arabanın mili fırlayıp golfçunun ensesine çarptı ve boyun toplardamarlarını parçaladı.


    24 yaşındaki oyuncu peg entwistle asla bir yıldız olamayacağı fikrine kapılıp dağın tepesindeki hollywood yazısının h`sinden atlayarak intihar etti. ölümünden sonra ona gelen postayı ev arkadaşı açtı. Posta entwistle`la rol teklif eden bir yapımcıdandı. önerilen rol de intihar eden bir kızın canlandırılmasıydı.


    1857 yılında geealeka xhosa kabilesinden güney afrikalı bir kız bir rüya gördü. Rüyasına göre halkı bütün dünyevi mallarını yok ettiğinde ruhlar onların ülkelerini çalan beyaz adama karşı zafer elde etmelerini sağlıyordu. Kabile kıza uyup sahip olduğu herşeyi yok etti ve 25 bin kişi açlıktan öldü.


    1600`lerin ispanya kralı ııı. Philip ateşin karşısında çok uzun süre oturması sonucunda vücut ısısı çok yükseldiği için öldü. Peki kral çok ısındığı halde neden ateşin önünden çekilmedi? çünkü bunu düşünmek onun görevi değildi. Kralın sandalyesini ateşten uzaklaştırmakla görevli sarayın ateşçisi ise o gün izinliydi!!!


 

  1. Bu yazıyı beğenerek
    destek
    verebilirsiniz

    Foruma üye olmana gerek yok! Facebook hesabınla yorumlarını bekliyoruz!

Benzer konular

  1. İlginç kök
    Serkan A. bu konuyu Sohbet forumunda açtı
    Cevap: 4
    Son mesaj : 28 Haz 2012, 01:29
  2. İlginç
    duygu95 bu konuyu Sohbet forumunda açtı
    Cevap: 4
    Son mesaj : 14 Kas 2011, 20:21
  3. ilginç
    korkmazserkan bu konuyu Matematik Bilmeceleri-Bulmacaları forumunda açtı
    Cevap: 3
    Son mesaj : 21 May 2011, 15:50
  4. İlginç bir kişilik ben ve ilginç bir soru karşınızda....
    Melek12 bu konuyu 9. sınıf matematik soruları forumunda açtı
    Cevap: 4
    Son mesaj : 11 Mar 2011, 05:55
  5. İlginç
    duygu95 bu konuyu Sohbet forumunda açtı
    Cevap: 3
    Son mesaj : 24 Şub 2011, 22:47
Forum Kullanım ve Gizlilik Kuralları